28/07/2006 Концерт - гр. Варна

АКО МУЗИКАТА Е ОСНОВНА ЧАСТ ОТ ТЕБ
Съобщение
Автор
Teodora Todorova

28/07/2006 Концерт - гр. Варна

#1 Мнение от Teodora Todorova »

И тъй.... В рамките на всички абсурдни и фрапиращи глупости, които организирам в момента има и нещо което да ме радва, а имено този концерт:

МАЕСТРО МАСИМО КУАРТА - цигулка
СТЕФАНИЯ РЕДАЕЛЛИ - пиано

Дата: 28/07/2006
Час: 19:00
Място: гр. Варна, Градска художествена галерия "Борис Георгиев".
Вход: свободен.

---------------------------------------------------------------------------------

ПРОГРАМА:

В.А. МОЦАРТ
Соната сол мажор К 379
Adagio, Allegro
Thema, Andantino cantabile

Ц. ФРАНК
Соната сол мажор
Allegretto moderato
Allegro
Recitativo - Fantasia, Moderato
Allegretto poco mosso

II

П. И. ЧАЙКОВСКИ
Меланхонична серенада

Н. ПАГАНИНИ
Вариации "Палпити"

М. РАВЕЛ
Циганка

---------------------------------------------------------------------------------

Информация за музикантите има в нета. За съжаление не ми остана време да попреведа и да оформя добре съобщението, но държах да го пусна преди да отпраша за Варна.
Входа е свободен. Колегите от Варна ме информираха, че в залата има 200 места.... за съжаление в последният момент програмата ми търпи постоянни промени покрай едни неориентирани хора.. ама к'во' да праиш, работа. :D

Заповядайте на концерта! За сега по план и аз ще съм сред публиката.

:smt051 :smt051 :smt051
Последно промяна от Teodora Todorova на Пон Мар 05, 2007 5:12 pm, променено общо 2 пъти.

Аватар
Dimitar Chakarov
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит
Обратна връзка:

#3 Мнение от Dimitar Chakarov »

Концерта си заслужаваше.Цигулка Страдивари от 1702г.в ръцете на виртуоз си е истинско наслаждение.Толкова чисто свиреща цигулка до сега не бях слушал.Благодарности на Freestate за обявата.

Lyubo Yanev
трупа сериозен опит
трупа сериозен опит
Обратна връзка:

re

#5 Мнение от Lyubo Yanev »

Thumbs Up :!:

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

Re: re

#6 Мнение от Nanko Rusev »

:smt041 :drinkers:

Teodora Todorova

#7 Мнение от Teodora Todorova »

Радвам се, че концерта ви е харесал.
Маестрото пречисти душата ми. Толкова сълзииии, толкова висок коефициент на настръхване и като продължителност и като покритие алеле майко.
На 19-ти септември ако имам късмет ще ходя отново да се пречистя, но в Генуа, което усложнява присъствието ми... макар, че така случайно си подготвям една командировка до там за този период :D :D :D

Радвам се, че успях да се запозная с някои от съфорумците от Варна. За съжаление не успях да се измъкна за по бира след концерта, но пък и да си призная така искренно и лично: не ми се пропускаше вечеря с тези виртуози. Трябваха ми около 2 часа, за да им кажа едни смешни, в никакъв случай достатъчни думи, с които да им благодаря за преживяването, което ще запомня за цял живот. :D

Публикувай отговор

Обратно към “MUSIC”