Просто гледката,как 35 000 и повече души махат с ръце,подтиквани от Дейв е нещо неописуемо

Бях разбира сеvelinski написа:А беше ли на KRAFTWERK? Аз се изкъртих тамkirilov написа:Аз не съм гледал по-добро представление като сценография до този момент! Изключително добре изпипана концепция и много силни внушения. Изкъртих се!
Може би защото за първи път ходя на KRAFTWERK и за 3-ти на DEPECHE.
На 100% съгласна.slartibartfast написа:Малоумно поставените екрани са си от наша страна, така или иначе не се вписваха в общия фон. Само един бис, че те ДМ повече май не правят, а контакт с публиката имаше, и то какъв... Имаше съпреживяване. Според мен това, че изкараха It Doesn't Matter Two и Shake The Disease беше реверанс към по-старите фенове, а пък Photographic беше чута от доста хора за пръв път и то с убийствен аранжимент. Май по-хубав концерт тук не е имало, а скоро едва ли ще има...
Пак бих отишъл, и отново...
И аз останах приятно изненадан от факта,че хора на по 16-17 години знаеха текста на It doesn't matter two и Shake The Disease и пееха с цяло гърло.spokoiniq75 написа:"Реверансът" към старите фенове беше разтърсващ, но до мен бяха деца на по 18-20 години и пеехме заедно с Мартин Shake The Disease, и досега косата ми настръхва от начина по който звучеше само с пиано...Гении...no comment
Като сила не беше много,наистина,но може би пък за това беше качествен звука - без изкривявания и други "паразити".Направи ми впечатление баса - ненатрапчив и "верен" - както си е в студийните парчета (аз бях точно до ВИП-а - там поне беше такъвIvo_Hristev написа:progressor написа:
Някой случайно да знае подробности по озвучаване концерта на Депеш ?
Според някои очевидци е "Слабо" , според други не се чувал вокала.....
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост