Åâðîâèçèÿ? ... !!!!

АКО МУЗИКАТА Е ОСНОВНА ЧАСТ ОТ ТЕБ
Съобщение
Автор
Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Евровизия? ... !!!!

#1 Мнение от Stefan Stefanov »

Никога не ми е била интересна Евровизия, но миналата вечер видях една група от Финландия, която ме заинтересува. И после какво стана? Те взеха че спечелиха!!!!
Пътят на рока е отворен и към Евровизия!
Първата "лястовичка" (и то каква!!!) е факт!

Треперете Славевци, Софи Мариновци, Таркани и други подобни!!! :smt066

[img:5506066aa1]http://www.eurovision.tv/english/img/01 ... p_2006.jpg[/img:5506066aa1]

:HMguit LONG LIVE ROCK'N ROLL :HMguit

http://www.eurovision.tv/english/index.htm

Аватар
Caesar
чете
Обратна връзка:

#2 Мнение от Caesar »

това наистина е много свежа новина :HMguit :HMguit :HMguit

Аватар
rumeniaka
има опит
има опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от rumeniaka »

:D Rock'N Roll is priceless!!! :D
Това е музиката която ти дава всичко от което се нуждаеш!!!
Руменяка
www.skre4.com

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#5 Мнение от Ivan Rachev »

rumeniaka написа::D Rock'N Roll is priceless!!! :D
Това е музиката която ти дава всичко от което се нуждаеш!!!
Руменяка
www.skre4.com
...от всичко което се нуждаеш ти , повечето хай-фисти ,аудиофили и меломани слушат всичката качественна музика :wink:

п.с. на колко години си ?
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Аватар
rumeniaka
има опит
има опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от rumeniaka »

На 32!
Защо ми се ядоса,просто изразих мнение.... :cry: аз също харесвам качествената музика от всички стилове,не съм някой ограничен тип,а и със сигурност имаме доста съвпадения .... рано или късно ще се запознаем ако искаш и ще се убедиш в това!
Поздрави!!!
:D Руменяка

Аватар
Cvetomir
има опит
има опит
Обратна връзка:

хех

#7 Мнение от Cvetomir »

хехехе успокойте се , всеки слуша музиката която харева и за него тя е "качествена" и му дава "всичко". в момента се кефя на "lordi", отдавна не бях попадал на качествен heavy.
Може да си разочарован ако не успееш , но си обречен ако не опиташ.

a_panov

#8 Мнение от a_panov »

Аз четох че някакви метали са завладели Евровизия, ама не очаквах да са представители на Horror Metal-а. Много са страшни (на външин вид) музиката не съм им я чувал.

AdsBot [Google]

#9 Мнение от AdsBot [Google] »

Ìóçèêà è òåàòúð íà åäíî ìÿñòî! :lol:

Rumen Zografov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#10 Мнение от Rumen Zografov »

Абе....и те са си поредните смешки,които освен до ESC,не могат да се доберат до някаква друга по-голяма сцена.Хубавото е наистина,че са нещо различно от останалите участници.За мен,лично,Евровизия си е фестивал за "посредствена" музика - лесносмилаема,шир-потребска..."мюзик фор дъ масес" :wink:

Поздрави!!!
Изображение

Аватар
Anakin
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#11 Мнение от Anakin »

Edgecrusher написа:Абе....и те са си поредните смешки,които освен до ESC,не могат да се доберат до някаква друга по-голяма сцена.Хубавото е наистина,че са нещо различно от останалите участници.За мен,лично,Евровизия си е фестивал за "посредствена" музика - лесносмилаема,шир-потребска..."мюзик фор дъ масес" :wink:

Поздрави!!!
А нима именно тази музика не е най-важна,защо като е популярна да е посредствена според мен щом хората и се наслаждават тя е хубава,музиката се създава да радва хората,всички хора не само определени,така че не може някой си да заключва че някоя музика не е достойна щом той не я харесва,говоря за музика не за простотии с мелодия каквито са повечете родни изпълнения на едрогърдестите простички сладурани от телевизора :D

br

#12 Мнение от br »

стегнете се малко - тия от Lordi, са нещо средно между Kiss(визия) и Accept(много силно изявени вокални заемки), от добрите им години, само дето не сме 1986 а 2006. Просто не вървят. Така е с конкурсите които се решават с SMS.

Rumen Zografov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#13 Мнение от Rumen Zografov »

Anakin написа:
Edgecrusher написа:Абе....и те са си поредните смешки,които освен до ESC,не могат да се доберат до някаква друга по-голяма сцена.Хубавото е наистина,че са нещо различно от останалите участници.За мен,лично,Евровизия си е фестивал за "посредствена" музика - лесносмилаема,шир-потребска..."мюзик фор дъ масес" :wink:

Поздрави!!!
А нима именно тази музика не е най-важна,защо като е популярна да е посредствена според мен щом хората и се наслаждават тя е хубава,музиката се създава да радва хората,всички хора не само определени,така че не може някой си да заключва че някоя музика не е достойна щом той не я харесва,говоря за музика не за простотии с мелодия каквито са повечете родни изпълнения на едрогърдестите простички сладурани от телевизора :D
"Някой си" не може да заключва...но ето,че заключва :wink: И как реши,че не харесвам такава музика?Дори членувам във фен-клуб на Елена Папаризу (миналогодишната победителка),но каквото и да си говорим,т.нар. популярна музика си е...посредствена.Дали Депеш или Мейдън са рачитали на времето на такива евтини конкурсчета,когато са "прохождали" :roll: А и те са известни,нали? Наистина,имена като Мадона и Майкъл Джексън са останали и ще бъдат помнени дълго,но тях едва ли можем да ги сравняваме с Бритни и други такива,да не говорим пък за участниците в Евровизия,дето не знаят още на кой свят са :H
Всичко това,естествено,си е моя теза и мои разбирания,не ангажирам никого с тях :wink:

Поздрави!!!
Изображение

Аватар
Anakin
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#14 Мнение от Anakin »

@бр
Нищо против на мен специално Лорди ми харесаха защото са различни от другите участници а и финладската хард музика ми харесва,а и не смятам че един фен на тежката музика е демоде напротив,трябва да се отстоява мястото на този тип музика,защото тя е основата и без нея няма поп няма друго,а и смятам че никой няма да дръзне да отрече качествата на тази музика.

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#15 Мнение от Nanko Rusev »

По случайност уцелих края вчера (май) ... песента ставаше, но определено беше по-добре от визията им, която според мен е смешна и позиорска 8) ..

е SlipKnoT си бяха изруди :lol: 8) ... па и костюмите им бяха по-добре :) Manson също 8)

Публикувай отговор

Обратно към “MUSIC”