когато аз бях като теб, когато всички сме били като теб и ние сме залагали на сигурно, самоче сигурно е, че няма сигурно.
Ще ти кажа нещо..някога, преди, отдавна, аз правих усилватели за приятели...влагах всичко от себеси, включително и по-скъпите части, само за да имат те усилвателче от мен. Правя усилвателя, пускам го, свири. Давам го на приятеля, за който го правя. Тои го носи в тях, пуска го и усилвателят неработи. Носи го у нас пускаме го - свири. Давам му го, той пак го носи, усилвателя пак несвири. Пак го връща в нас, карам го да свърже усилвателя, както го е връзвал в тях и тогава разбрахме, че пак свири

обяснение имаш ли на този въпрос??? Защото аз и до ден днешен нямам. Тъй че готин няма нищо сигурно, ама нищо. Или рискуваш, или никога неразбираш какво е щяло да бъде, ако не си рискувал.
Аз, сега бих "рискувал", като сменя тази интеграла с TDA2040, но кагато съм бил като теб и мен ме беше меко казано "страх".
Само, че аз вярвам, че дори и да се обърка нещо, ти ще се справиш с него, защото си кадърен и имаш кураж, а това е най-важното
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ".
Неискам да те подвеждам, като ти казвам "Направи го" или "Недей", за да не съм после аз виновен.
TUBORG - само ти можеш да направиш правелният избор
няма да ти пиша повече, че темата направо си се измести от раздела елктроника