Добър вечер на всички съфорумци.
На времето когато бях малък( за мен това време е преди около 17 години) 87 набор съм.. демек съм бил на 7 години (1994г) Имахме един телевизор Електрон 714Д.. към 70 кила, лампов...Руска машина

Въпросния телевизор, не беше свързан директно към мрежата, а преди това имаше един стабилизатор Стабитрон 350-2. Моя, не знам къде е (Стабор), но един приятел имаше същия. Реших да го взема и да си пусна системата през него.... и какво се случи.... След около 10 часа слушане (цяла нощ) на сутринта не можах да повярвам, че това се случва. Слушах предимно Селин Дион, Крис Риа,Павароти, Бонд, Джипси Кингс и др подобни. Все неща, които съм слушал стотици пъти. Преди да го сложа Стабор-а, на места се чуваше едно гадно „сзсзсзсз” като когато даден говорител е сдал багажа... И си мислех, че проблема си е от самите говорители, защото се появяваше само когато имаше повишаване на интонацията на гласа в песента.... Правеше го и при ниски и при високи нива на звука. Слушам аз , 1-ви трак в който го имаше този проблем..... Ха.. Няма го, и така ... втори, трети, седя си аз в 3 сутринта с отворена уста в нас.... Нима това „Нещо” на 20 години.... маде ин БГ направи това ? След това пускам други тракове, в който имаше лек проблем с по-ниските честоти.... ХА-... и там нещата са по-добре от преди. Вече тотално бях в потрес....
Да си дойдем на въпроса, че малко се поувлякох. Тъй като аз съм гола вода в тази област(електрониката) виж с Фуджикурата ме бива, ама това не е форум за оптични мрежи... така че

Въпроса ми е, на какво се дължи това, стана ми интересно Как тази българска джаджа на толкова години направи това ? подобри толкова нещата ? Аз съм просто слушател, обичам музиката, и обичам системите които я възпроизвеждат така, че да ми галят ухото , но си оставям само потребител. Питам вас... Хората с Опит.
Благодаря за отделеното време

Поздрави.