на вниманието на сайт администратора

Тук е мястото за: лампи срещу транзистори,
SE срещу пуш-пул, ЦД срещу винил,
чалга срещу музика, Linux срещу Windows
и каквото още се сетите
Съобщение
Автор
ЛЕКЕ с VW дизел и тайван

на вниманието на сайт администратора

#1 Мнение от ЛЕКЕ с VW дизел и тайван »

Трябва ли множеството модератори тука да трият и редактират постингите, които не им харесват?
Редно ли е модераторските права да се упражняват в частни спорове?
Последно промяна от ЛЕКЕ с VW дизел и тайван на Пет Сеп 02, 2005 4:53 pm, променено общо 7 пъти.

gps

#2 Мнение от gps »

Да !Неприятно е но се налага-иначе такива като теб ще осерат доста теми!!Ти вече осра темата за крафтверк ,за какво е хайфист,за интелекта и други!Наистина ли си въобразяваш че някой ще те търпи?

gps

#3 Мнение от gps »

Хайде да запазиш личното си мнение за себе си!!!Аз вече ти писах че лично аз също не съм съгласен с някои неща но не тръгвам да дразня 20-30 юзъра-защото ако не си забелязал никой не подкрепя личното ти мнение!Заради твоето лично (и некомпетентно) мнение темата в която ти се набъркваш се разводнява излиза от темата и въобще никой няма полза от твоите разсъждения!Посочи ми пример когато твоето мнение да е допринесло с нещо за форума или конкретен юзър!
Последно промяна от gps на Пет Сеп 02, 2005 12:48 pm, променено общо 1 път.

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от Ivan Rachev »

Освен вси4ко останало глухара обясни 4е Никола Тесла е шарлатанин....абе смешко неук на 100км от тук има музей на шарлатанина :wink:
Последно промяна от Ivan Rachev на Пет Сеп 02, 2005 12:50 pm, променено общо 1 път.
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Аватар
Borislav Uzunov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: на вниманието на сайт администратора

#5 Мнение от Borislav Uzunov »

слушател написа:Трябва ли множеството модератори тука да трият и редактират постингите, които не им харесват?
Редно ли е модераторските права да се упражняват в частни спорове?

Ако не ти харесва сайта, просто се махаш, не влизаш повече и нямаш проблеми. :mrgreen:

gps

#6 Мнение от gps »

Много пъти администраторите правят корекции или вкарват коментари в поста на някой юзър включително и в мои постове.Единствения на който това му се вижда агресия :D е "слушателя"!фрееман е прав-който не го устройват правилата -да не участва!

gps

Re: на вниманието на сайт администратора

#7 Мнение от gps »

слушател написа:
Freeman написа:Ако не ти харесва сайта, просто се махаш, не влизаш повече и нямаш проблеми. :mrgreen:

Проблемът е, че от тук мислех да почерпя знания и информация за музикални системи... но моето мнение за хорните се възприе на нож и нещата тръгнаха на зле.. хората не посрят, а се карат. Трият. Обиждат (! ) май нещата наистина ще отидат към напускане на форума :(
Пич ти нормален ли си-като искаш да черпиш информация защо се заяждаш и обиждаш хората от които очакваш да я получиш??????????От всички постове в които ти привеждаха аргументи-нещо да ти влезе в главата???Че как ще черпиш информация като не желаеш :D :wink: !!!

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Wrong_Right

#8 Мнение от Kiril Kirilov »

Не е редно да се трият мнения в частни спорове, но АКО са частни, те не биха били публични, а състоящи се от лични съобщения.

Ако модераторите трият тенденциозни и преднамерено обидни постове, то не е правилно ако темата се намира във военният раздел "Flame Wars"! Ако е извън този раздел е допустимо...

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Софистика

#9 Мнение от Kiril Kirilov »

Софистиката е допустима винаги в теоретични спорове :-)
Има нещо, което не проумявам обаче, защо не се досещаш.
Аз лично както виждаш, рядко се намесвам, въпреки, че постоянно присъствам тук.
Бих ти дал съвет, който по софистичните правила можеш да изтълкуваш и като заплаха, но :
Можеш да отстъпиш... не е необходимо да искаш да имаш винаги последното мнение и то да бъде в твоя полза.
Очевидно модераторите са повече от теб и не мислят точно по твоему, за съжаление.
Аз бих отстъпил. Не намирам смисъл да загубя възможността да участвам в едно общество, само за да имам възможност да налагам мнението си. В крайна сметка всеки има избор.
Личното ми мнение е че много грешиш и въпреки, че опитваш да водиш "културен" диалог, в много от постовете ти се съдържа тенденциозност, която сочи постоянно към ценности, които тук се смятат за големи.
Аз също съм на подобна позиция.
Още повече, че е доста арогантно да искаш да получиш нещо от едно общество, което се опитваш да отречеш и докажеш, че не е нещо ценно за теб.
Много голямо противоречие, което може да се обясни лесно само със софистика :-)

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#10 Мнение от Ivan Rachev »

:mrgreen: :js егати колко ерудирано му го каза :wink:
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#11 Мнение от Daniel Petrov »

"...He бе, черно е, как всичките го виждате бяло?"
Да ти прилича на нещо?
Все си мисля, че това не е мнение...
Inspiration Audio
SE tube amps with direct heated triodes.

Изображение

gps

#12 Мнение от gps »

Обаче някой е делнал всички постове на слушателя в тази тема и това не съм аз!

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#13 Мнение от Ivan Rachev »

:wink: споко вси4ки знаят кой е - лошият модератор :mrgreen: :js
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

gps

#14 Мнение от gps »

Към постовете на кирилов искам да добавя нещо което се отнася за един мой познат-ерудиран,висококвалифициран инженер по електроника но с особен характер.За всички въпроси той си има особенно мнение-винаги обратно на околните.Или както той самия заявява:"Не е важно дали съм прав или не -важно е че имам собствено мнение!" 8O .Тази особенност на характера му пречи той да поддържа приятелски взаимоотношения с когото и да било,пречи му да участва в bgaudio защото лично аз съм му казал че няма смисъл да развява личното си мнение по форумите и да предизвиква безкрайни спорове и нажежаване на излишни страсти.А иначе е добър специалист.......но никой няма полза от това-и той самия и околните!

Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#15 Мнение от Daniel Petrov »

Иска му се!
Inspiration Audio
SE tube amps with direct heated triodes.

Изображение

Заключено

Обратно към “Flаme wаrs”