Търговци менте
- kiki2002
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Търговци менте
На ул . пиротска 2 етаж има фирма дето продава електронни части.
КУПИХ СИ ГРЕЦ 1000 ВОЛТА 50 АМПЕРА НО НЕРАБОТИ - ИМА ПЪЛНО КЪСО МЕЖДУ ИЗВОДИТЕ. ОТКАЗАХА ДА ГО ПОДМЕНЯТ СЪС НОВ. НЕ СЪМ ЗНАЕЛ КАК ДА ГО ИЗПОЗВАМ ! после го мериха с мултицет ,а след това му подаваха напрежение променливо и ОЧАКВАХА НАПРЕЖЕНИЕ НА ИЗХОДА!! едва не умрях от смях !! но не го подмениха
ТОВА МИ СЕ ПАДАЛО КАТО НЕ РАЗБИРАМ ОТ ЕЛЕКТРОНИКА !!!
Ядоса ме отношението и личните обиди !!!
ЛИЧНО АЗ ПОВЕЧЕ НЯМА КУПЯ НИЩО ОТ ТОЗИ МАГАЗИН !!
КУПИХ СИ ГРЕЦ 1000 ВОЛТА 50 АМПЕРА НО НЕРАБОТИ - ИМА ПЪЛНО КЪСО МЕЖДУ ИЗВОДИТЕ. ОТКАЗАХА ДА ГО ПОДМЕНЯТ СЪС НОВ. НЕ СЪМ ЗНАЕЛ КАК ДА ГО ИЗПОЗВАМ ! после го мериха с мултицет ,а след това му подаваха напрежение променливо и ОЧАКВАХА НАПРЕЖЕНИЕ НА ИЗХОДА!! едва не умрях от смях !! но не го подмениха
ТОВА МИ СЕ ПАДАЛО КАТО НЕ РАЗБИРАМ ОТ ЕЛЕКТРОНИКА !!!
Ядоса ме отношението и личните обиди !!!
ЛИЧНО АЗ ПОВЕЧЕ НЯМА КУПЯ НИЩО ОТ ТОЗИ МАГАЗИН !!
Последно промяна от kiki2002 на Чет Юни 16, 2005 7:04 pm, променено общо 1 път.
- Borislav Uzunov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
gps
Преди бях писал един пост как от един магазин ми донесоха 10 чисто нови говорителя за кола-4-те са били окъсени още при сглобяването им в китай а при другите -не бяха залепени гънките,трептилките и др.Става въпрос за елипси пайнер-купувачите се доверяват на марката и не мерят в магазина а после-хурка!!! 
- Anakin
- има известен опит

- Обратна връзка:
Еми кики в такива ситуации се постъпва по следния начин казваш "Добре както кажете вие ги разбирате нещата и повече не стъпваш там" защото явно "наистина ги разбират нещата".
Последно промяна от Anakin на Чет Юни 16, 2005 7:45 pm, променено общо 1 път.
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- 100
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
100
За съжаление не са само те. За това, много ми харесва предложението за списък на некоректните търговци. Освен това имаше някакво дружество или не знам какво за защита на потребителите. Трябва да го уведомим, нали така се казваше?
Май трябва да се направи дъска на позора, и не само в интернет. Защото нет-а го ползват по статистика около 6% от българите.
Май трябва да се направи дъска на позора, и не само в интернет. Защото нет-а го ползват по статистика около 6% от българите.
-
Dman
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Подигравка със клиента
Да , да има списък с некоректните,както и с коректните търговци!
И на мен са ми се случвали много пъти странни неща...например, купувам кондензатори по 60 ст. бройката , отивам след няколко дена да взема още и го нямаше същия продавач в момента и ги купих на 1 лв.. разликата за някои може да е смешна, но за мен въпроса е принципен.
Така че "за" такъв списък )
И на мен са ми се случвали много пъти странни неща...например, купувам кондензатори по 60 ст. бройката , отивам след няколко дена да взема още и го нямаше същия продавач в момента и ги купих на 1 лв.. разликата за някои може да е смешна, но за мен въпроса е принципен.
Така че "за" такъв списък )
- kiki2002
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: Подигравка със клиента
Въпросът е за отношението към клиента да те обиждат без да те познават. НЕ СЪМ ЗНАЕЛ КАК СЕ ВКЛЮЧВА И ИЗПОЛЗВА ГРЕЦ И ЗАТОВА СЪМ ГО БИЛ ИЗГОРИЛ . БЕЗУМИЕ ТА ТОИ Е 1000 волта и 50А , ще ми се да видя такъв изгорял дали ще е идеален без следа от прегряване или стопяване на изводите !! - ясно е в случая че това е вътрешен производствен дефект !! а те ми се смеят на глас и ми казват че незнам какво правя !! ТАЗИ НАГЛОСТ ВЕЧЕ МЕ ЯДОСА !!!!
Последно промяна от kiki2002 на Чет Юни 30, 2005 12:59 pm, променено общо 1 път.
-
AdsBot [Google]
Ïèòàòå äàëè èìà ñàéò çà çàùèòà íà ïîòðåáèòåëÿ?Èìà!Ñàìî,÷å òàì íå çàùèòàâàò ïîòðåáèòåëÿ,à ïðîñòî ãëîáÿâàò(èëè ðåêåòèðàò)òúðãîâåöà.Íèå,ïîòðåáèòåëèòå èçïúëíÿâàìå ðîëÿòà íà äîíîñíèöè..
Àêî âñå ïàê èñêàòå äà ðàçãëåäàòå...
http://forum.ktzp.bg/index.php
Àêî âñå ïàê èñêàòå äà ðàçãëåäàòå...
http://forum.ktzp.bg/index.php
- Teodor Gugulanoff
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Кики, прав си за всичко, което пишеш. Но ! Максимата, че "Клиента е Бог" за мен вече не е валидна. Все по-близка ми става една друга, мисля, че беше от филм на Родригес или Тарантино - надпис на стената в един бар: "THE CLIENT IS ALWAYS WRONG"
Макар и да има изключения сред Клиентите, тоталната неграмотност, обърканост, и пр. и пр., които се ширят последните 10-15 години, карат все повече търговци да се отнасят към Клиента като към специален вид идиот. А най-лошото се случва когато и Търговеца се окаже, че е от този специален вид
... Клиента не знае какво иска, а Търговеца не знае какво продава
...
Макар и да има изключения сред Клиентите, тоталната неграмотност, обърканост, и пр. и пр., които се ширят последните 10-15 години, карат все повече търговци да се отнасят към Клиента като към специален вид идиот. А най-лошото се случва когато и Търговеца се окаже, че е от този специален вид

-
Goro
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Менте
Bojo,този списък ще задръсти сайта.За съжаление съм установил,че някои търговци са се свързали с боклукчиите в жълтите страни и донасят тук и разпространяват по магазините -брака.Усещаш се следварително и не ти приемат рекламацията.Веднъж бяхме изкупили един чип-120 бр.,от всички магазини на София и В.Търново.От тях 90 не работеха частично или напълно.По-късно купих същия чип от представителя на Philips 750 бр. и всички работеха.Опитах се поне един да изгоря но безуспешно.
-
a_kostadinov
-
gps
Аз съм установил че китайците могат да произвеждат и стока с прилично качество но проблема е с търговците които в желанието си за максимална печалба поръчват и купуват от Китай най-долнокачествените неща.Има магазини където се продават поравно добри неща и по-нискокачествени като търговеца оставя на клиента да избере какво да купи.Но има магазини които продават САМО и единствено некачествени неща като разчитат да прекарат купувача а след 1-2 години просто ще сменят я магазина я предмета на дейност-тоест търсят бърза голяма печалба!