Той е единствения защитник на ОБ и вие го изядохте с парцалите.

Сигурен съм, че ще пусне и проекта на неговите бафъли като стане, пък хората да си преценят сами какво да слушат хорни или бафъли.
Аз лично вече съм го сторил имам 400 л хорни

Не го намирам остро, правил си доста по-остри изказвания за мен (и не само). Да ти отговоря подред:Daniel Petrov написа:Жоро, с риск да прозвуча остро (за твоите уши, които както на всеки имат сходство с хорна), ще спомена няколко факта:
1. Нямаш нито един проект публикуван тук
2. Постовете ти са основно в раздел продажби
3. От висчките тях няма нито един с нещо креативен
4. Незнайно защо (заради Иван най вече) си със 6 звезди, т.е. бг аудио тийм, при положение, че по ти подхожда ранг търговец.
Още веднъж се извинявам за недискретното си откровение.
Забавлявай хората както желаеш, но го прави по-малко показно, моля.
Или както каза Иван, създай форум за ОБ.
Бтв, плексигласа (и още много материали наред с него) е най големия шит като материал за конструкция на ОТ.
Ефектно е и хората, които не разбират от акустика масово си купуват подобни смехории
Borislav Stankov написа:Защо нападате човека така бре?
Той е единствения защитник на ОБ и вие го изядохте с парцалите.![]()
Сигурен съм, че ще пусне и проекта на неговите бафъли като стане, пък хората да си преценят сами какво да слушат хорни или бафъли.
Аз лично вече съм го сторил имам 400 л хорни
Ами гледай сега (по отношение на баса), хората сами си пишат нещата, не под моя диктовкаIvan Rachev написа:[...просто прекалиха с този бас , ако не беше натъртвано неколкократно никой нищо нямаше да каже![]()
Гоге , изобщо не е нужен внимателен прочит за да се разбере , за намекът ти , че не допускаме други гледни точки ...ако беше така ти нямаше да си в тима
Ами! Опитвам се да бъда обективенDaniel Petrov написа:
Винаги си се измъквал сух...
@Gogo хубаво би било да споделиш някои от проектите си не само в продажби, а и ако почувстваш, че можеш да отговориш на някой от въпросите в другите раздели не се колебай. В крайна сметка форума е за да си помагаме един на друг и да увличаме повече хора в дебрите на аудиофилията.Ivan Rachev написа: [...просто прекалиха с този бас , ако не беше натъртвано неколкократно никой нищо нямаше да каже Smile
Гоге , изобщо не е нужен внимателен прочит за да се разбере , за намекът ти , че не допускаме други гледни точки ...ако беше така ти нямаше да си в тима![]()
Жорка, ти пак си носи пари... да кешираме по едно вързано, хехех.gogo написа:
Да де, аз ще дойда с 1300-1400лв в джоба и ако наистина твоите хорни ми харесат повече (комплексно, по звук и визия, като краен продукт) ги купувам веднага на момента (без майтап), нали така се договаряме
Почваш да се измъкваш майDaniel Petrov написа:Жорка, ти пак си носи пари... да кешираме по едно вързано, хехех.
Кандидатите купувачи при мен се одобряват на лична среща, а с тебе сме се виждали достатъчно пъти...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта