Слушане на жива музика пред тва да слушате записи!
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
RADIOACTIVITI
RADIOACTIVITI ми изправи косата! Настръхнах тотално... За мен това означава, че въздействието е било пълно...
- velinski
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Eeee, колега brat, недей така да подхождаш черногледо към всичко 
По разбиранията ми за модерност бяха УЛТРА МОДЕРНИ, по разбиранията ми за оригиналност бяха СУПЕР ОРИГИНАЛНИ, а дали са бащиците на електронната музика - ами чуй пак албума Tour de France и последния Man-Machine и пак ще си говорим
Ако случайно си бил на концерти на Laibach и Rammstein, сигурно си видял кой стил и музика копират основно 
Ако в представите ти за супер шоу влизат лазери, пушеци и мацки по цици е друг въпрос
KRAFTWERK изнасят най-стилното аудио-визуално фешън шоу от всички други групи и стилове 

По разбиранията ми за модерност бяха УЛТРА МОДЕРНИ, по разбиранията ми за оригиналност бяха СУПЕР ОРИГИНАЛНИ, а дали са бащиците на електронната музика - ами чуй пак албума Tour de France и последния Man-Machine и пак ще си говорим

Ако в представите ти за супер шоу влизат лазери, пушеци и мацки по цици е друг въпрос

STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Аааа, за Весо няма изненади. Всичко при него е много добре измислено и нагласено. Защото, ако наистина имаше такива мазници като него нормалните мъже би трябвало да се метнат отнякъде. Но той идеално си е нацелил таргетната група. И като се появи всички лелки се подмокрят от кеф. Ето това е пример за успешен бизнес! 

Дайте в една тема да не говорим за крафтверк и чалга че е гадно
Между другото крафтверк ги уважавам и за това че са от поколението музиканти които правят музика а не пари!В момента доста хорица правят музика просто защото си е печелившо и тровят слушателите си!"Голия обяд" на Бъроуз-на върха на вилицата няма нищо!!

-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Anakin
- има известен опит
- Обратна връзка:
Така е но аз пък имам една теорийка за комерсиалната музика.Как е станала толкова продавана,значи ли това че е хубава.Не е задължително,това значи единствено че е харесвана,тук идва другия въпрос харесвана=?хубава.Всеки си прави сам изводите и аз смятам тибетски сърца за най-добрите в това което са направили.Но едва ли много хора са на същото мнение.
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
brat написа:ее, Велински.. може би за разочарованието ми допринесе и това, че музиката на Крафтверк ми е твърде минималистична.. електропопът вече не ме влече. Tour De France ми се струва малко постен и еднообразен за моя вкус. За мен времето на тая музика отмина в края на 80-те. Едно време харесвах и тях, и Свен Вет, и Уестбам...
Та всичко си е до нагласа - надявах се да видя измислено още нещо, освен от светещите костюми и 4-те робота, за които съм чувал и гледал още като ученик
За това и говорех - не за некаъдрност, а за липса на развитие.

И каква музика слушаш?
- Teodor Gugulanoff
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Bojo написа:brat написа:ее, Велински.. може би за разочарованието ми допринесе и това, че музиката на Крафтверк ми е твърде минималистична.. електропопът вече не ме влече. Tour De France ми се струва малко постен и еднообразен за моя вкус. За мен времето на тая музика отмина в края на 80-те. Едно време харесвах и тях, и Свен Вет, и Уестбам...
Та всичко си е до нагласа - надявах се да видя измислено още нещо, освен от светещите костюми и 4-те робота, за които съм чувал и гледал още като ученик
За това и говорех - не за некаъдрност, а за липса на развитие.![]()
![]()
![]()
И каква музика слушаш?

Да разбира се но според теб с изключение на 10-15 човека в форума(от постовете на които си личи богатата им обща култура) колко от останалите са го чували?Че да направят връзка между Щокхаузен ,Крафтверк и по-сървеменните М.Гаузе ,ТалвинСингх и т.н.progressor написа:А не е ли Karlheinz Stockhausen бащата на електронната музика ?