Слушане на жива музика пред тва да слушате записи!

Тук е мястото за: лампи срещу транзистори,
SE срещу пуш-пул, ЦД срещу винил,
чалга срещу музика, Linux срещу Windows
и каквото още се сетите
Съобщение
Автор
Bojo
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#31 Мнение от Bojo »

Невероятна емоция! Типичен немски стил, невероятен пърформънс! Един от най-добрите концерти, на които съм присъствъл. След парчето РАДИОАКТИВИТИ съм на път да стана природозащитник.

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

RADIOACTIVITI

#32 Мнение от Kiril Kirilov »

RADIOACTIVITI ми изправи косата! Настръхнах тотално... За мен това означава, че въздействието е било пълно...

Аватар
velinski
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#33 Мнение от velinski »

Eeee, колега brat, недей така да подхождаш черногледо към всичко :)

По разбиранията ми за модерност бяха УЛТРА МОДЕРНИ, по разбиранията ми за оригиналност бяха СУПЕР ОРИГИНАЛНИ, а дали са бащиците на електронната музика - ами чуй пак албума Tour de France и последния Man-Machine и пак ще си говорим ;) Ако случайно си бил на концерти на Laibach и Rammstein, сигурно си видял кой стил и музика копират основно ;)

Ако в представите ти за супер шоу влизат лазери, пушеци и мацки по цици е друг въпрос :lol: KRAFTWERK изнасят най-стилното аудио-визуално фешън шоу от всички други групи и стилове :!:
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES

audioman

#34 Мнение от audioman »

Е как, нима нямаше лазери и мацки по цици?? :lol:

Zlatan Kitanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#35 Мнение от Zlatan Kitanov »

Свен Вет сравнен с Крафтверк е все едно Веселин Маринов с Дио...

gps

#36 Мнение от gps »

Чак пък липса на развитие!Визията е запазената марка на групата и няма логика да я сменят а колкото до музиката им-проследявайки албумите им в хронологичен ред се вижда търсенията им експериментите и вкарване на актуални за момента теми.

Zlatan Kitanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#37 Мнение от Zlatan Kitanov »

Аааа, за Весо няма изненади. Всичко при него е много добре измислено и нагласено. Защото, ако наистина имаше такива мазници като него нормалните мъже би трябвало да се метнат отнякъде. Но той идеално си е нацелил таргетната група. И като се появи всички лелки се подмокрят от кеф. Ето това е пример за успешен бизнес! :wink:

gps

#38 Мнение от gps »

Дайте в една тема да не говорим за крафтверк и чалга че е гадно :D :D Между другото крафтверк ги уважавам и за това че са от поколението музиканти които правят музика а не пари!В момента доста хорица правят музика просто защото си е печелившо и тровят слушателите си!"Голия обяд" на Бъроуз-на върха на вилицата няма нищо!!

Аватар
Anakin
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#39 Мнение от Anakin »

Между другото какво имате против свен ват и уестбам или може би също и марко бейли а и всеки човек който прави някаква музика заслужава уважение дори "АЗИС" ама той не много :D

Zlatan Kitanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#40 Мнение от Zlatan Kitanov »

Наистина изказването ми е непристойно и моля за извинение! :wink:
Но едно е да правиш музика, а друго - пазарен продукт. Който прави музика заслужава уважение, а който има за върховна цел в живота си да стане известен... Е негов си проблем, но да не претендира, че е творец.

Аватар
Anakin
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#41 Мнение от Anakin »

Така е но аз пък имам една теорийка за комерсиалната музика.Как е станала толкова продавана,значи ли това че е хубава.Не е задължително,това значи единствено че е харесвана,тук идва другия въпрос харесвана=?хубава.Всеки си прави сам изводите и аз смятам тибетски сърца за най-добрите в това което са направили.Но едва ли много хора са на същото мнение.

Bojo
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#42 Мнение от Bojo »

brat написа:ее, Велински.. може би за разочарованието ми допринесе и това, че музиката на Крафтверк ми е твърде минималистична.. електропопът вече не ме влече. Tour De France ми се струва малко постен и еднообразен за моя вкус. За мен времето на тая музика отмина в края на 80-те. Едно време харесвах и тях, и Свен Вет, и Уестбам...
Та всичко си е до нагласа - надявах се да видя измислено още нещо, освен от светещите костюми и 4-те робота, за които съм чувал и гледал още като ученик :)
За това и говорех - не за некаъдрност, а за липса на развитие.
:D :D :D

И каква музика слушаш?

Аватар
Teodor Gugulanoff
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#43 Мнение от Teodor Gugulanoff »

А не е ли Karlheinz Stockhausen бащата на електронната музика ?
Изображение

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#44 Мнение от Ivan Rachev »

Bojo написа:
brat написа:ее, Велински.. може би за разочарованието ми допринесе и това, че музиката на Крафтверк ми е твърде минималистична.. електропопът вече не ме влече. Tour De France ми се струва малко постен и еднообразен за моя вкус. За мен времето на тая музика отмина в края на 80-те. Едно време харесвах и тях, и Свен Вет, и Уестбам...
Та всичко си е до нагласа - надявах се да видя измислено още нещо, освен от светещите костюми и 4-те робота, за които съм чувал и гледал още като ученик :)
За това и говорех - не за некаъдрност, а за липса на развитие.
:D :D :D

И каква музика слушаш?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: слуша MP3....ама на 320kbs :pm :js
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

gps

#45 Мнение от gps »

progressor написа:А не е ли Karlheinz Stockhausen бащата на електронната музика ?
Да разбира се но според теб с изключение на 10-15 човека в форума(от постовете на които си личи богатата им обща култура) колко от останалите са го чували?Че да направят връзка между Щокхаузен ,Крафтверк и по-сървеменните М.Гаузе ,ТалвинСингх и т.н.

Публикувай отговор

Обратно към “Flаme wаrs”