Дънни платки с лампи в изхода
Audioman . Îöåíÿâàì òîâà êàòî çíàíèå äî òóê îò òåá , íî âñå ïàê òàçè ïëàòêà íå å äåòåêòîðåí ïðèåìíèê è âñå :íåéäå: èìà áëîê èçïúëíÿâàù ôóíêöèÿòà íà óñèëâàòåë à òîâà , ÷å âñè÷êî áèëî ñîôòåóð ãî çàðåæè è íàé âàæíîòî îò âñè÷êî êàçàíî äî òóê ìè ñå ñòðóâà , ÷å ñå èìàø çà íå íàäìèíàò äîðè è äà å òàêà íå çàáðàâÿé ÷å ñâåòà å ãîëÿì à êîíêóðåíöèÿòÿ îãðîìíà!!!
О, да, г-н Гост, конкуренцията е голяма, но това мен не ме притеснява; теб притеснява ли те?? Иначе прав си, има доста блокове, които се наричат "Усилвател" и по-точно "Операционен Усилвател", има такива и в големите чипове, мисля. Но тези функционални блокове се разминават с Описанието на едно "Крайно стъпало" или "Усилвател на мощност" поне според литературата, която съм прочел досега. Естествено ти може да вярваш че Усилвател значи нещо като "Кафеварка" например, но разминаването между различните езици не е в обхвата на тази дискусия. Ти например като специалист и мой конкурент може би ще бъдеш така любезен да ми изясниш понятието "Детекторен Приемник". МОЖЕ и на твоя език.
Ще се радвам също така да чуя и твоята версия за архитектурата на въпросната платка
ПП: Ако си изкарваш насъщния с някаква електронна професия, бъди споокоен, аз работя друго нещо, т.е. не съм ти конкурент.
Ще се радвам също така да чуя и твоята версия за архитектурата на въпросната платка

ПП: Ако си изкарваш насъщния с някаква електронна професия, бъди споокоен, аз работя друго нещо, т.е. не съм ти конкурент.
Всъщност и на мен би ми била много интересна архитектуратаAnonymous написа:Audioman . Оценявам това като знание до тук от теб , но все пак тази платка не е детекторен приемник и все :нейде: има блок изпълняващ функцията на усилвател а това , че всичко било софтеур го зарежи и най важното от всичко казано до тук ми се струва , че се имаш за не надминат дори и да е така не забравяй че света е голям а конкуренциятя огромна!!!