QUATTRO написа:Anakin, и аз се дразня от това че тия хора имат повече опит от всички в тоя клуб и със сигурност знаят по-добре как се правят усилватели.
що се учудваш на консумираната и отдадената мощност, това което ти знаеш най-вече е безвъзвратно остаряло, и аз знаех че бензиновия мотор е по-мощен ама новите дизели са по-мощни и близо 2 пъти по-голям въртящ момент и нямат нищо общо със старите печки, брат ми с Мерцедес C220CDI 143 коня ме прави луд дето съм с Ауди А4 1,8Т 150 коня, пример, 2,5 TDI беше 130 коня преди 5-6 години, сега същия мотор е 180 коня без тунинг, вчера бях свидетел как 3000 куб двигател 16V харчи доста по-малко от 2800 кубиковия, идеята ми е че не е необходимо да ставам роб на енергото със сметка 2000 лв на месец за да имам 2x100W
sveto, нямам против да бъде махнат капака на ресивъра и да се провери, аз лично нямам време да се занимавам затова не съм и го отварял
QATTRO, много се радвам, че ще мога да ти услужа с един риторичен въпрос...на който ако нямаш отговор, помисли добре, как ще се реваншираш.
КАК прецени "тия" хора (от Денон предполагам), колко опит имат и как оцени опита на хората от този клуб? И как разбра, кой може да прави по-добри усилватели?
Познаваш ли някой от клуба? Слушал ли си нещо, направено от "по-неопитните" и "по-незнаещите"? И тъй като се уверих от постовете си, че не си сравнявал на слух ДЕНОН-а с нищо друго правено, откъде тая увереност?
Относто мощностите на старите и новите двигатели, мога да ти кажа, че никой от тях не надхвърля КПД 100%. Литър бензин има 40 и няколко киловата енергия, която отделя при изгаряне. Ако твоята е 110 киловата, развиваща ги при около 6000 об/мин при такъв режим ще харчи поне 12 литра на час, което прави изгорял бензин, носещ в себе си над 480 киловата енергия, направи си сам сметка колко ти е КПД-то на твоя двигател ... във всеки случай е далеч от 100%. А на Рисийвърите е достигнало 150%...
Освен това ние тук за коне не се борим...