слушател написа:Опитвах се да поговоря с Ебор като човек, който има първи впечатления от широколентови говорители.
Мисля, че ще е най-добре да вземем познати записи и музики и да отидем при Иво, ако не ни се е ядосал вече и да слушаме. Аз съм непредубеден. Ще ми се и някой уважавани хора от мен да бъдат там. Освен завладяващия звук ми направи впечатление, че г-н Widowaker си е купил от тези широколентови говорители. Той ми беше последната опора за полупроводниковата схемотехника:(
widowmaker! Ти ще ме разбиеш бе човек!

С тези снимки почваш да ми ставаш симпатичен. Определно е по-добре от онази котка албинос или каквото беше турнал там от онзи, детския филм за Джедайте. С този поглед тип Jim Morisson ще обърна резбата като Азис:) Надявам се, че ще приемеш великодушно тъпите ми шеги и в тази прекрасна, слънчева съботна сутрин ще ми простиш плиткоумието! Много по-интерсно от басните, дето си ги разменяме ще е да чуем защо отричаш хибридните усилватели(лампи+Mosfet). Писах ти за това на лично, но мисля, че ще е много по-интересна дискусия да го кажеш и за другите. Знам, че си пурист като Велински, но все пак това е любопитна тема. peace братя!;) И няма да правя кенотрони както ме посъветва Велин, а ще използвам на първо време 1N4007 диоди, въпреки, че звучи ужасно:) Модераторите, моля заключете тази тема ако тя е източник на раздор! Всеки човек има някаква страст и любима идея. Както писах на widowmaker много ме привлича един хибриден усилвател. Лампи за драйвер и MOSFET за края. Няма проблем с така скъпия и трудно откриваем изходен траф. Ама widow го отрече:(