Лозев радвам се ,че ме подкрепяш в това отношение понеже мнението ти е важно за мен.
Само да отбележа че повечето хора разчитат на готови схеми и въобще не обръщат внимание на доброто захранване и на добрата топология на същото, което води до големи проблеми и лоши оценки.
Много от интегралните схеми не звучат зле когато имат подобаващо захранване, но това не се оценява от юзърите с по малък опит в конструирането на електронни схеми.
Относно танталовите кондензатори те имат голямо бъдеще и все повече се използват в цифровата техника поради по добрите си импулсни характеристики.Разбира се цената остава по висока спрямо стандартен електролит и се намират по трудно.
Но който знае какво иска го постига.
Всичко при мен също е базирано на опит , проби и дългогодишно проектиране на електронни устройства за промишлеността.
Все пак приемам всякакви мнения на хора с опит и такива които са пробвали други варианти.
Темата за качествените(не винаги най скъпите!) и добри компоненти е винаги отворена за ново развитие.
Велински специално към теб се обръщам да поговорим повече и за резисторите в аудиото.Много пренебрегвана тема.С малко опити и доказателства.