GEMINI CDJ-1200.

Тук е мястото за: лампи срещу транзистори,
SE срещу пуш-пул, ЦД срещу винил,
чалга срещу музика, Linux срещу Windows
и каквото още се сетите
Съобщение
Автор
Аватар
Ivan Popov
Търговец
Търговец
Обратна връзка:

GEMINI CDJ-1200.

#1 Мнение от Ivan Popov »

Има и още една подробност на CDJ100 плеера оптиката му струва 120 лева а на GEMINI CDJ-1200.оргиналната оптика е 18 лева и кара много повече от пайнерската

Teodor Ainadjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#2 Мнение от Teodor Ainadjiev »

Тази обява по повод моят пост в горната обява ? Не пиши глупости, смешно е!
Профи плеър с оптика за 18 лева !

Nikolay_Hristov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#3 Мнение от Nikolay_Hristov »

Silversound, тая тема да я местя във Flame wars или да я трия? Как си избираш? :D

Аватар
subsonic
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от subsonic »

sith-cat по-добре я премести в ''Бисери''.А Silversound искам да го попитам от каде мога и аз да си взема такава профи оптика за 18 кинта :)Не че имам такъв плеър ама щом е по добра от Пайнерската и аз да си купя една поне да си я гледам :D

Downloadera

Re: GEMINI CDJ-1200.

#5 Мнение от Downloadera »

Silversound написа:Има и още една подробност на CDJ100 плеера оптиката му струва 120 лева а на GEMINI CDJ-1200.оргиналната оптика е 18 лева и кара много повече от пайнерската
Няма по-добро от PIONEER за DJ-CD

Visaton

#6 Мнение от Visaton »

Според мен не е важно колко време държи а колко е качествена.Освен ако не греша.

TomCrafT

#7 Мнение от TomCrafT »

Абе звукът и плеърът си ги бива,но и според мен е по-добре оптиката да е евтина и да се намира,защото не е основното,а и защото такава техника ще се използва в опушени заведения и животът й там се скъсява неминуемо.Много по-важно за мен в един плеър е качеството и изпълнението на DAC-а ,защото това оказва най-голямо влияние на звука.Може да вземеш една CDM0 и като един пич в международния форум да я оризилиш с нискобяджетен DAC и ширпотребен контолен кит,а найстина качествената дънна платка да захвърлиш някъде.Това направо ми разби сърцето :cry:

Аватар
Ivan Popov
Търговец
Търговец
Обратна връзка:

Gemini

#8 Мнение от Ivan Popov »

Извинявам се за грешката на CDJ100 оптиката е около 300 лева а на CDJ800 e 120 лева а тази на GEMINI e някаква на SANYO не си спомням точно какава но си е толкова.А кажете ми сега ако ви се скапе оптиката на пайнера какво ще правите.Повечето дето ги продават за по 350 лева са с тръгнали оптики и още 300 за нова и а честито.Ако не вярвате вигте в глобал колко са :D

Аватар
Ivan Popov
Търговец
Търговец
Обратна връзка:

Gemini

#9 Мнение от Ivan Popov »

а сега де кжете кой плеер ще лашкате по ваште селски дискотеки Gemini или Pioneer :D

Публикувай отговор

Обратно към “Flаme wаrs”