Едно бързо въпросче...

Тук е мястото за: лампи срещу транзистори,
SE срещу пуш-пул, ЦД срещу винил,
чалга срещу музика, Linux срещу Windows
и каквото още се сетите
Съобщение
Автор
Аватар
Teodor Gugulanoff
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#16 Мнение от Teodor Gugulanoff »

P II / 400 MHz.
Изображение

Rado Penev
има опит
има опит
Обратна връзка:

#17 Мнение от Rado Penev »

temp написа:Поздравявам те за смелостта ,нервите и средствата ,които си хвърлил по пътя да продължиш следвайки пътя и идеята ,които си избрал,за да усвоиш уроците и погледнеш после със спокойствие ,наслада и възхищение както над това ,което си постигнал ,така и над това ,което са постигнали другите(уважение)
Трогнат съм...мерси...(сериозно!) 8)
доста компоненти са минали през мен - от това разбрах че не трябва да спестявам пари от захранвания....
Нито пък си купувам компоненти на просредствени производители - сега съм с Абитско дъно,видеокартата е на Гейнуорд, охлаждането - Гигабайт - само харда още е Макстор и рамта Кингстън - бюджета скоро бе повлиян от влечения по аудио....
Eдит - не ползвам машината си само за чат и торенти....
Последно промяна от Rado Penev на Вто Апр 11, 2006 1:36 pm, променено общо 1 път.

Аватар
Simonov
има известен опит
има известен опит

#18 Мнение от Simonov »

@FreestylerBG
Поздравления за изборът на дъно и видеокарта. Само охладителя, може би, си го избрал заради външният вид :) Ако искаш да имаш найстина добър въздушен охладител те съветвам да се обърнеш към някой еднокилограмов меден Thermalright с добра 120mm перка :)
По въпроса със Celeron-ите. Хора пак повтарям НЯМА ПО КУЦО НЕЩО ОТ INTEL с орязан L2 cashe. А спорът за A64 vs. Celeron е смехотворен. Intel процесорите разполагат само с 16kB L1 cashe(естествено с много ниска латентност) и премахването на половината или 3/4 от L2 кеша ги осакатява. L1 кеша е и една от осневните разлики между двете архитектури AMD/Intel. Intel залага на малко, но много бърз L1 кеш, а AMD на увеличен L1 кеш, което обаче води до увеличаване на латентността му.

Teodor Ainadjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#19 Мнение от Teodor Ainadjiev »

temp със сигурност никой със селерон не би го бил, просто АМД са по-добрите
батерии за сега :) Имам много приятни впечатления от семпрон - върви
безпроблемно на 300мхз фсб (че е доста повече в някои случаи), това се
отнася за сокет 754 архитектурата :)

Публикувай отговор

Обратно към “Flаme wаrs”