Днес гледах повторно "Хрониките на Нарния". Какво мислите за този филм?
А в момента слушам Tiamat - Live in Dusseldorf'95. Снежната кралица, Дж.Виндж също би бил красива визия ако успеят да го филмират добре ... Тилда Суинтън в ролята, но може би Никол Кидман ще е по-добре за този случай.
Narnia
- Teodor Gugulanoff
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
radioton
Re: Narnia
Филма е забавен и развлекателен за малолетни и непълнолетни обаче.

progressor написа:Днес гледах повторно "Хрониките на Нарния". Какво мислите за този филм?
А в момента слушам Tiamat - Live in Dusseldorf'95. Снежната кралица, Дж.Виндж също би бил красива визия ако успеят да го филмират добре ... Тилда Суинтън в ролята, но може би Никол Кидман ще е по-добре за този случай.
- Cvetomir
- има опит

- Обратна връзка:
Малко ми прилча на "властелина на пръстените" ,накрая кулминацията направо изтече , иначе идеята с гардероба ми хареса , но и тя ми е позната от някъде. Наистина филма би бил впечатлил детската аудитория , но за по-върастни мисля ,че е малко елементарен, но пък е увлекателен . Оценка добър 4 
Може да си разочарован ако не успееш , но си обречен ако не опиташ.
-
alexandrov - некадърника
Има една книга на Ерих Кестнер "Това се случи на 35-ти май". Там едни деца отиваха в друг свят през един гардероб. От там може да ти е познато.haverr написа:Малко ми прилча на "властелина на пръстените" ,накрая кулминацията направо изтече , иначе идеята с гардероба ми хареса , но и тя ми е позната от някъде. Наистина филма би бил впечатлил детската аудитория , но за по-върастни мисля ,че е малко елементарен, но пък е увлекателен . Оценка добър 4