Слушане на жива музика пред тва да слушате записи!
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Ами тази тема е сбъркана, според мен - живата музика е едно, записите са друго. Просто двете страни на една монета. Те се допълват. Обичам да ходя по клубове - там почти винаги акустиката и звукък са кошмарно лоши, но купонът е страхотен. Същото е и на концерти. Дори в НДК симфоничните концрти ги озвучават.
-
- има известен опит
- Обратна връзка:
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
KRAFTWERK
KRAFTWERK са утре 14/06/2005 тук, така че не ги изпускайте. Зала Фестивална.
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- velinski
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Пичове, KRAFTWERK бяха феноменални - абсолютен АРТ ФЕНОМЕН!
Бях ги гледал преди години в Холандия и сега се размазах за 2-ри път. Между другото озвучаването беше що годе читаво - не много силен звук и качествени среди. Малко надутите високи и ниски предизвикваха съскане и вибрации в постройката, ама Фестивална е възможно най-глупавата зала за концерти (барабар със Зимния дворец).
Бях ги гледал преди години в Холандия и сега се размазах за 2-ри път. Между другото озвучаването беше що годе читаво - не много силен звук и качествени среди. Малко надутите високи и ниски предизвикваха съскане и вибрации в постройката, ама Фестивална е възможно най-глупавата зала за концерти (барабар със Зимния дворец).
Последно промяна от velinski на Сря Юни 15, 2005 12:00 pm, променено общо 1 път.
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Аз честно казано не бях очарован и от саунда на Dream Theater в НДК. Направо беше катастрофа. Същото нещо преживях и преди година на един концерт на Metallica в Манхайм. Ама там не беше май от акустиката.... защото подгряващата банда Godsmack направо ми (ни) откъснаха главата .... и със саунд и с пърформънс.... май чичковците от металика трябваше тях да ги подгряват.
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
KRAFTWERK
Скоро не съм се радвал така. Абсолютно неповторима хармония от семпъл декор и вкус. 4-мата чичковци, железни като роботи, облечени като изпълнителни директори, показаха на всички как и на възраст над 50 години може да се прави най-модерна музика. Възхитен съм
Гениални са...
Гениални са...