Може би тук не е точното място, където да питам въпросите си, но така или иначе няма кой да ми даде повече информация, а пък продавачите в магазините общо взето не разбират достатъчно от това, което продават:
Ситуацията е такава - искам да си купя стерео усилвател и се чудя за марка (и модел), която да предоставя най-добро съотношение цена/качество.
Досега съм гледал:
SONY TA-FE 370
DENON PMA-495R
Pioneer A209r
Cambridge Audio Azur 340A
Може би по-скоро ме интересува дали си струва да се дават повече пари за марки като Denon или Cambridge Audio или например Pioneer e достатъчно добър.
Ако не съм си задал въпроса където трябва, моля кажете ми къде да го задам. Чудя се също дали тук е форумът, където мога да задавам въпроси, които възникнаха докато сърфирах, за да поразуча параметрите, с които се характеризират усилвателите. Благодаря
съвет за избор на стерео усилвател
милсля следователно съществувам
ми точно този модел на pioneer съм чувал,свързвал и првил тест
когато го свързахме към едни въшливи elite дават ги че може към тях да пуснеш 120 вата:))) не можем да усилим след средата понеже щяхме да повредим колоните но моя зъл ум измисли следното
понеже тва беше в един магазин дет бачкам имаше два различни чифта и 2 по 2 последователно свързани на следното испълнение:
3 types of base /bass test/ gsm които бяха надалеко във една витрина испопадаха баса е доста добър с калпави колони .
предполагам е заради краиното стъпало >MOS транзистори за другите усилватели не съм ги чувал в действие така че тва е от меене
когато го свързахме към едни въшливи elite дават ги че може към тях да пуснеш 120 вата:))) не можем да усилим след средата понеже щяхме да повредим колоните но моя зъл ум измисли следното
понеже тва беше в един магазин дет бачкам имаше два различни чифта и 2 по 2 последователно свързани на следното испълнение:
3 types of base /bass test/ gsm които бяха надалеко във една витрина испопадаха баса е доста добър с калпави колони .
предполагам е заради краиното стъпало >MOS транзистори за другите усилватели не съм ги чувал в действие така че тва е от меене
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- има опит
- Обратна връзка:
По-добре инвестирай малко повече пари и си купи Cambridge Audio 640А. Би трябвало да е не повече от 500 лв.
По-добре свири от 540, а 340 е по-"слабичък".
В UK го дават за Best Buy в бюджетния клас.
В последния брой на What Hi-Fi има статия за updgrade-нати модели на CD players. Може скоро да изкарат и 640A / V2.
BTW комбинацията CA + Epos удрря в земята :
Arcam CD73T+Arcam A80 + AE Evo 3
NAD C542 + NAD C352CT + Quad 11L
Rotel RCD-02 + Rotel RA-01 + B&W 602S3
Слушал съм и едни USA усилватели - AMC.
За парите си свирят доста повече от горе изброените.
И мисля, че могат да се намерят за под 500 лв в БГ
По-добре свири от 540, а 340 е по-"слабичък".
В UK го дават за Best Buy в бюджетния клас.
В последния брой на What Hi-Fi има статия за updgrade-нати модели на CD players. Може скоро да изкарат и 640A / V2.
BTW комбинацията CA + Epos удрря в земята :
Arcam CD73T+Arcam A80 + AE Evo 3
NAD C542 + NAD C352CT + Quad 11L
Rotel RCD-02 + Rotel RA-01 + B&W 602S3
Слушал съм и едни USA усилватели - AMC.
За парите си свирят доста повече от горе изброените.
И мисля, че могат да се намерят за под 500 лв в БГ
-
- има опит
- Обратна връзка: