PLayer-->Amplifier Въпрос!

Модератори: guitman, DLS

Съобщение
Автор
Аватар
JAVKA
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

PLayer-->Amplifier Въпрос!

#1 Мнение от JAVKA »

Искам да попитам всеки касетофон/CD/радио за кола ли може да се вклучи кам усилвател?
Също ако касетофон/CD/радио -то няма специален изход за по мощно стъпало(усилвател) как се свързва кам car-усилвателя?
JAVKATA®

bojidar111
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#2 Мнение от bojidar111 »

че естествено почти всички усилватели за кола имат 2 входа единият е за ченчовете кито имот някои касетофони CD и др. а другият им вход е директно от изхода на раиното стапало на на косетофона или др. а дори да няма не е проблем да си го направиш сам.

Аватар
JAVKA
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#3 Мнение от JAVKA »

аха мерси :)
JAVKATA®

Аватар
Stoqn
има опит
има опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от Stoqn »

Ако няма спецялен изход чинчове.Трабва да отвориш касетофона и да изкараш изход отвътре.Новите модели всички имат изход и управление за усилатела.Ако няма изход касетофона някои усилватели имат вход които се свързва направо от изхода за говорителите на касетофона.

WingMan

#5 Мнение от WingMan »

Аз имам един стар касетофон JVC той няма изход за усилвател но има
Вход за управление :?
Въпроса ми е от предусилвателното стъпало ли трябва да извадя изход ?

bojidar111
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#6 Мнение от bojidar111 »

значи има два начена като се замисля в моменте единия е да отвориш касетофона и да го включиш да работи после намираш къде се намират краищата на интегралната схема (НЧУ) и с високоомни слушалки му намираш входовете но е малко трудно да не ги убъркаш с изходите на схемата затова по добре си намираш схемата на връзване на интегралната схема и от там си изкарваш кабелите за усилвателя. аз съм правил и друг номер последователно на изхода се връзва едно съпротивление 20кома и след него едно пак 20кома но успоредно свързано при този вариант трябва само да се днимава с това какво ти е краиното стаполо в касетофона ако е мостово се ползва само единия крак от изходите а другият е към маса.

D.Kolev

#7 Мнение от D.Kolev »

âñå ñè ìèñëÿ ÷å å ïî-äîáðå äà ñè íàìåðè ñõåìàòà íà êàñåòîôîíà è äà ñè ïðîñëåäè ñèãíàëà.....
àêî èìàøå ïî-ëåñåí íà÷èí îò òîâà.....

Публикувай отговор

Обратно към “CAR AMPLIFIERS”