Издирвам схемата на горепосочения модел.Изгорял му единия от транзисторите на захранването и трябва да го сменям ама видях че и няколко резистора покрай него са се запалили та затова ми е нужна схемичка.
Благодаря на отзовалите се:)
Thunder TCA 4100 Схема
- radev
- има опит
- Обратна връзка:
Re: Thunder TCA 4100 Схема
Покрай него има само едно съпротивление към управляващия от стотина ома,друго какво е изгоряло?
- icko
- чете и пита
- Обратна връзка:
Днес ми остана повече време да го поразгледам по-обстойно и забелязах че и съседния транзистор е пукнат.За мое щастие второто захранване за 3/4 канал е здраво и ще свалям и меря стоиностите на запалените елементи и се надявам и без схема да се оправя.другото което ме притеснява е дали ще трябва да се подбират новите транзистори
Едит:Транзисторите за IRFZ44N
Едит:Транзисторите за IRFZ44N
- subsonic
- има известен опит
- Обратна връзка:
Има ги има при Тодор Петров 44 струва 1,05лв, а 48 е 1,20. 15 стотинки мисля, 4е не трабва да е сериозен проблем Освен това с 48 ще стане по кораво и възможността да изгори пак ще е по малкаicko написа:Да ама в Стара загора нещо ги няма а и не ми се търсят тъй като усилвателя не е мой а и собственика му иска да стане по най евтиния вариант а с тези ще се оскъпи от 2 лева на 24