Следващия проект ! :)
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- SlowDead
- има известен опит
- Обратна връзка:
Ти го каза .. феритен тороидsith-cat написа:И като е феритно не е тороид, така ли?
В случая тои говори за ферита а не за самия тороид ..
Защото еднакво навит този и ферит от Дърт Инструктор примерно които е със почти същите размери като мощност която ще искарат нямат нищо общо затова конкретизирах за дадения случаи... неможе да види под намотката какъв ферит е

- SlowDead
- има известен опит
- Обратна връзка:
Ако желаеш да го тестваме по твоя метод обади се няма да имам нищо против... слагам му радиаторите и къпемjoro66 написа:A как ще го изпробваш каква мощност може да ти отдаде. Аз ползвам жични резистори потопени във вода или част от реотан. И ако издържи 10-15 мин на определената мощност без да се запали, значи е О.К.SlowDead написа: ......
3-то няма да товаря реотани с него
все пак си имам парно в колата
........

-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Не виждам да си сложил филтър в захранването. При тази голяма импулсна мощност смущенията в колата ще са много големи. Рискуваш да смущаваш работата на бордовия компютър.
Провери внимателно до какъв минимален товар може да работи, защото вероятно ще захранваш усилвател кл. "Б". За повечето схеми режима без товар е опасен.
Тороида може да загрява до 100 - 120 гр., но ако е повече ще ти се наложи радиатор.
Провери внимателно до какъв минимален товар може да работи, защото вероятно ще захранваш усилвател кл. "Б". За повечето схеми режима без товар е опасен.
Тороида може да загрява до 100 - 120 гр., но ако е повече ще ти се наложи радиатор.
- Anakin
- има известен опит
- Обратна връзка:
Ми като карате боклуци с електроника така е,да живей мотора с карбуратор и най-електронното нещо са чистачките и нека ми е лошо.Goro написа:Не виждам да си сложил филтър в захранването. При тази голяма импулсна мощност смущенията в колата ще са много големи. Рискуваш да смущаваш работата на бордовия компютър.

Тяна непременно го замери и пиши колко е мощен да видим ще къртиш ли мивките в махалата с големите тави

- SlowDead
- има известен опит
- Обратна връзка:
Радиатор... ?Goro написа:Тороида може да загрява до 100 - 120 гр., но ако е повече ще ти се наложи радиатор.
Това не ми е известно как се прави тороид на радиатор..
Да не би да се обърка и да искаше да кажеш вентилатор ?
Имам един познат които ги залива с една бяла смола която отнема и разсейва добре доста от температурата

А импулсното работи без никакъв товар.