Става въпрос за малкото усилвателче на снимката. Разбити са ми чинчовете и мислех да го сменя с панелни Proel, които да монтирам на капака на усилвателя и да пусна къси кабелчета до платката. До тук добре ама за целта тряба да се свали цялата платка заедно с тези двечките, на които са залепени транзисторите. Проблема идва в това, че болчтетата са с глава шестограм на американски стандарт и от нашите 2.5 превърта, а 3 не влиза .
Та да си дойда на въпроса: Дайте идеи къде мога да намеря инчови шестограмчета и откъде да взема хубава термо паста за да подменя старата при ремонта. Усилвателчето ми служи вече 5 години вярно и сърце не ми дава да го сменя за някое модерно дръвце.
Помощ при ремонт на Rockford Fosgate Punch 55.2
- EmilRachev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: Помощ при ремонт на Rockford Fosgate Punch 55.2
Термопаста продават във всеки компютърен магазин.
Мониторът ви е прашен отвътре?
За автоматично почистване, моля кликнете ТУК
За автоматично почистване, моля кликнете ТУК
- tino_tkd
- има известен опит
- Обратна връзка:
Оказа се, че инчови шестограми има и в кварталната железария ама няма кой да гледа . Взех най голямия комплект който имаха от пак греда оказа се, че размера, който ми трябва е нещо между 3/32 и 1/8 (Явно американеца е решил, че не трябва сульо и польо да пипат там и е прав). Сагата продължава...
- tino_tkd
- има известен опит
- Обратна връзка:
Инчови(цолови) шестограми си набавих от тук: http://www.beta-tools.bg/article.php?id=96AS
Взех позлатени панелни чинчове от Динакорд България и паста Ceramoque на Arctic Silver от SBS Computers.
Взех позлатени панелни чинчове от Динакорд България и паста Ceramoque на Arctic Silver от SBS Computers.