какво мислите за това
- Cvetomir
- има опит
- Обратна връзка:
какво мислите за това
http://bgaudio.org/images/upload/tda7250.gif
Събрах малко парички и реших да си направя и аз едно усилвателче, та се спрях на тази защото е проста и ми се вижда надежна.Моля за мнение.
Събрах малко парички и реших да си направя и аз едно усилвателче, та се спрях на тази защото е проста и ми се вижда надежна.Моля за мнение.
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Cvetomir
- има опит
- Обратна връзка:
куку
Съгласен съм за мнението ти относно Куад . Както разбирате трябва ми нискобюджетен стерео усилвател който да вади 100Вт и да има добра звукова картина (ако ме разбирате) . Финансовите ми възможности са 30 лв
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: куку
30 лв са крайно недостатъчни за това, което искаш!haverr написа:Съгласен съм за мнението ти относно Куад . Както разбирате трябва ми нискобюджетен стерео усилвател който да вади 100Вт и да има добра звукова картина (ако ме разбирате) . Финансовите ми възможности са 30 лв

ама ти сериозно ли искаш да стане за 30лв? Сега, ако кажеш, че става въпрос и за 2-та канал със захранването и ще падна.
В момента довършвам едно стъпало за субвуфер като 35лв е само трафа без капацитети и грец.Сори на теб няма да ти трябват електролити и грец, но без сериозно захранване от порядъка на 50В няма как да извади 100Вт.
В момента довършвам едно стъпало за субвуфер като 35лв е само трафа без капацитети и грец.Сори на теб няма да ти трябват електролити и грец, но без сериозно захранване от порядъка на 50В няма как да извади 100Вт.
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка: