Има.

Всичко е готово! Утре сутринта рано, рано смятам да инсталирам всичко в колата. Кутията я направих точно за 2 дни заедно с мокетчето отвън. Полезния обем е около 53-55 литра. Просто формата е малко особенна и е трудно за смятане. Дъното и предната страна не са под 90 градуса, а малко повече. Дъното на багажника ми малко преди седалката има лек наклон и за да седи правилно кутията се наложи да е така този ъгъл. Е, лошо няма, защото сега само двете странци са успоредни - други успоредни стени няма. Материала е 18мм ПДЧ и на предната, и задната страна има оребрение с 50мм "гредички" подобни на тези в проекта ми за домашния суб с Инфинити-то. Басрефлекса (PVC фи 110) е настроен малко по-ниско от предвитените 29 Hz, но грешката е моя и вече тръбата е залепена... Ама сега за херц и полувина надолу няма да правим проблем.

Честно казано на 24, на връх празника в стаята ми беше, като в дъскорезница и майка ми искаше да ме изхвърли

На 25 пък лепих мокетчето и омирисах всичко на лепило ПРОМА, но и тогава ми се размина.

Междувременно имах проблем с колата точно когато на 24 реших, че трябва да ида до практикер за ПДЧ... Та в такива моменти човек е малко разсеян иправи грешки.
DLS, беше прав за малкия ход на говорителя, но още преди да се достигне X max създава добро налягане, поне в нормална панелна стая. Слиза прилично ниско и няма нищо общо като звучене с няколкото "туби" на познати,

коити в същата тази стая са били по една или друга причина, за по няколко часа. Става дума за 12" говорители на Hertz и Pioneer (от ниските класове - нямам идея за моделите)
Та, утре ще гледам до обяд да монтирам усилвателя, преди да замина на вилата за празника и ако не остане време да напиша впечатленията си от звука в колата, ще го направя догодина

Тогава ще има и снимка.