Boschmann ALX122SP vs Pioneer TS-W306C

Модератори: guitman, DLS

Съобщение
Автор
kirilx

Boschmann ALX122SP vs Pioneer TS-W306C

#1 Мнение от kirilx »

Колебая се м/у Boschmann ALX122SP и Pioneer TS-W306C ,то е ясно че TS-W306C е по добрия ,но реално струва ли си тези 50лв отгоре и има ли гаранция Pioneer-а??

Sylis
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

Re: Boschmann ALX122SP vs Pioneer TS-W306C

#2 Мнение от Sylis »

kirilx написа:Колебая се м/у Boschmann ALX122SP и Pioneer TS-W306C ,то е ясно че TS-W306C е по добрия ,но реално струва ли си тези 50лв отгоре и има ли гаранция Pioneer-а??
То като ще е Pioneer-a защо за тези пари да не е един Hertz ES300,поне ще си заслужава 50-те лв отгоре ;).Гаранзия и да има и да няма,мисля че няма да ти помогне ако го изгориш примерно говорителя или му нанесеш други щети.Замисли се при избора си какво точно търсиш,по мек или по твърд бас,повече налягане за сметка на качество или някакъв оптимум между всичките изброени...

kirilx

Re: Boschmann ALX122SP vs Pioneer TS-W306C

#3 Мнение от kirilx »

Този Hertz не може да се намери в Хасково,иначе търся мек бас че в момента съм с Boschmann SW 124 и свири мега твърдо :cry:

Nikolay Kolev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от Nikolay Kolev »

Ако мислиш , че пайнера свири меко много се лъжеш .
Посетете:
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп

kirilx

#5 Мнение от kirilx »

nightyj написа:Ако мислиш , че пайнера свири меко много се лъжеш .
А от бушмена някви впечатления?

Sylis
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от Sylis »

kirilx защо немога да те разбера се лъжеш по външния вид на говорителите...един 12" ТВМ сигурно ще свирне по добре в колата от Бошмена,пък и като знам какви са тези,които се предлагат на пазара у нас
ми идва само едно на ум:smt073
Като няма Hertz в Хасково не е проблем да си го поръчаш с куриер.Ще ти го доставят до вратата или най малкото до офиса им в града...В 40-45 литра и ФИ настроен на 28-30 хц ще получиш това което търсиш.Успех

Sylis
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#7 Мнение от Sylis »

Е то за обема (30-40 литра) е повече от ясно...всеки говорител си иска определени условия в които да работи,това че багажниците са малки е проблема според мен ;) Точно това имах впредвид,именно добрата чувствителност на ТВМ-а

kirilx

#8 Мнение от kirilx »

Има и друго смятам да си използвам старата кутия,но май ще се наложи да удължа порта,ето какво показва bassboxa
http://ccd.hit.bg/boschman.bb6
http://ccd.hit.bg/pioneer.bb6

Публикувай отговор

Обратно към “CAR LOUDSPEAKERS”