Мога да кажа, че се получи доста добър звук за вложените пари в този проект! Брат ми би могъл да даде най-точна оценка за звука, все пак си кара колата всеки ден и е слушал много повече от мен. От това, което съм слушал аз, както споменах и по-горе съм много доволен. За мен говорителят се държи много по-добре от масово купуваните в БГ пайнери, херцове и тем подобните, които струват доста повече пари.
Що се отнася до сравняването му с инфинитито, мога да кажа, че има разлика! Слагах същото такова инфинити (братчето на това, което е у нас) в една астра. Естествено не говорим за едно и също купе, но инфинитито, според мен свири по-добре(слиза по-ниско, с по - голяма чувствителност и т.н.). Разбирасе това е нормално, все пак говорим за доста по висок клас и различен вид говорител на поне 3-4 пъти по-висока цена

Според мен нещото, което може да се пробва в случая на брат ми е, премахването на субсоник филтъра. Както е споменал и той в постовете си по-горе, може би честотата на срязване е малко по-висока от 20Hz.
Ако трябва да обобщя ще кажа, че този ARN-312-00 се държи много добре за парите си и комбинацията, която се е получила превъзхожда системи за поне 2 пъти повече пари.