и в най-ниския клас на Alpine има изход за SUBKoneJla написа:Pioneer - насочи се натам! Сони нямат настройките за суб, честото и други - множество екстри! Алпайн са добри, но както вече казаха в по-високия клас - при ниския не съм сигурен, че ги има същите настройки!
Избор на CD DEH-2920MP vs. DEH-3900MP
днес ходих до техномаркет и ми казаха че ето този панасоник http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09027528 е по-добър от двата пионера и сонито!!! вие кво мислите?
- Ivan Dimov
- има известен опит
- Обратна връзка:
Аз си избирах CD за колата не по качество, защото в колата качество просто няма, ами по издръжливост, по това дали прескача на дупки и тем подобни неща, нямащи нищо общо с качеството на самия звук.
Съветвам те да направиш именно това.
Взех си един модел на Панасоник, поради факта че 2-ма мои приятели го имаха от 1-2 години (модела е доста стар и май вече не се продава), но също и защото имам 1 домашна системка Панасоник на 15-16 години, носил съм я къде ли не, просто оптиката и е желязна.
Панасоника до сега не е прескачал нито веднъж, дори и да се натреса в някоя кофти дупка.
Успех с покупката
Съветвам те да направиш именно това.
Взех си един модел на Панасоник, поради факта че 2-ма мои приятели го имаха от 1-2 години (модела е доста стар и май вече не се продава), но също и защото имам 1 домашна системка Панасоник на 15-16 години, носил съм я къде ли не, просто оптиката и е желязна.
Панасоника до сега не е прескачал нито веднъж, дори и да се натреса в някоя кофти дупка.
Успех с покупката

-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Ти явно не си разбираш от работатаrollin написа:за мене Панасоника е все едно да ми кажете Елит
точно този модел не съм го чувал ама повечето са зле

ПП: Всеки с вкуса си, но всички имаме еднакви уши!!!
Сори че се намесвам (въпроса ми е близък до този на колегата). Мисля и аз да вземам подобен плейър, 200-250 лева макс и повечето познати, а и по форумите ми препоръчват Пайниър 2900, 2920 или 3900... (не помня последните букви след цифрите).
Според вас кой е най-добър от към здравина (издръжливост) и сила на звука (реална мощност), без да се вземат под внимание различните настройки на звука, еквалайзери, външен вид (който е въпрос на вкус) и т.н... Казват ми: JVC, Panasonic и Sony да не вземам... след 1 година започвали да прескачат...

Според вас кой е най-добър от към здравина (издръжливост) и сила на звука (реална мощност), без да се вземат под внимание различните настройки на звука, еквалайзери, външен вид (който е въпрос на вкус) и т.н... Казват ми: JVC, Panasonic и Sony да не вземам... след 1 година започвали да прескачат...

-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Колега такива дето разбират ги знаеме...особенно търговцитеicko_f1nc1 написа:брато аз реших да си зема алпин,говорих с един човек който се занимава с тия неща и ми каза че алпина наи-много си заслужава!!! за 200-250 лв е ясно че няма да е последен писък на модата,но поне ще е нещо качествено за парите си