Blaupunkt. Струва ли немското качество??

Модератори: guitman, DLS

Съобщение
Автор
Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#1 Мнение от Stefan Stefanov »

За HDD през USB забрави!
Поне моят плеър (непретенциозен DAEWOO) не поддържа повече от 200 парчета (а май и по-малко) и вложени директории от USB-то.
Освен това токът, който дава USB-то на плеъра е крайно недостатъчен за HDD.
Така че първо провери дали ще ти хареса как работи.

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

Re: Blaupunkt. Струва ли немското качество??

#2 Мнение от Nanko Rusev »

Няма да даваш пари за подложки ...

Колко струват 2ГБ под формата на RW дискове и колко като флаш памет на USB?

Няма да си "хабиш" оптиката на плеъра в колата...

Ами за какво ще я ползваш, за хирургия ли?

-=-

За мен най-доброто решение (освен нормално CD) е плеър с вход и iPod 160GB вързан към него. Сещаш се колко WAV се записва на него ... 8)

Martin Krumov
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#3 Мнение от Martin Krumov »

Мисля, че няма да има проблем с диск. На няколко места в мрежата попаднах на коментари относно това. Ето единият: цък
Ясно ми е колко струват 2 ГБ RW, но едното е 10 пъти по-удобно от другото, и когато се записва информация на него, и когато се възпройзвежда.

Аватар
antonix
има опит
има опит
Обратна връзка:

мнение

#4 Мнение от antonix »

Blaupunkt са немски автотехники може би до към 90-те години.
Вече всичко от този сектор е от югоизточна азия.
Препоръчвам ти да си вземеш нещо по евтино със същите "карантии". Преди седмица слушах един такъв PANASONIC CQ-C5355N на оригиналните говорители на едно Фордче фокус...саунда е направо идеален за машина под 300 лева...мисля , че е 280 на техномаркета.
Иди виж го и ще се съгласиш със мен

Timofei

Re: Blaupunkt. Струва ли немското качество??

#5 Мнение от Timofei »

Nanko Rusev написа:Няма да даваш пари за подложки ...

Колко струват 2ГБ под формата на RW дискове и колко като флаш памет на USB?

Няма да си "хабиш" оптиката на плеъра в колата...

Ами за какво ще я ползваш, за хирургия ли?

-=-

За мен най-доброто решение (освен нормално CD) е плеър с вход и iPod 160GB вързан към него. Сещаш се колко WAV се записва на него ... 8)
За мен бъдещето е в чиповете с памет като носители на информация, да не говорим за безконтактни такива все още не масови, но за да се избегне въртящият момент, и наличието на въртящи части ..... особено като има вибрации, прах, никотин, надраскани дискове и т.н.

Martin Krumov
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от Martin Krumov »

Така, ето на какво друго попаднах: аксесоар който се добавя към определени плеъри. Обадих се в Avitel и ми обещаха да проверят за цената и към кои модели може да се добави, и ще ми се обадят. Така като гледам цените в интернет смятам около 200 лева за аксесоара и...другото зависи от най-евтиния плеър. На сайта на Alpine е посочен 9883 модела, като "най-нисък" подържащ такова надграждане, но другъде прочетох, че KCA-630M се добавя към всеки модел подържащ iPod. :roll: Иди ги разбери...

Edit: Както и предполагах - минимума е 9883. Човекът от сервиза им неможа да ми каже нищо по-различно от това което пише на сайта им. Ето тук сред изредените опции на модела 9881 има USB адаптора за който пиша. След като първия път ми каза само модела на CD-то, сега ми се обади да ми каже и цената на адаптора -350лв. 8O :lol: :twisted: Достна над 119-те $ за които може да се поръча през интернет!

Публикувай отговор

Обратно към “CAR LOUDSPEAKERS”