Качествено озвучаване за поло 6н

Модератори: guitman, DLS

Съобщение
Автор
Nikolay Kolev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

Качествено озвучаване за поло 6н

#1 Мнение от Nikolay Kolev »

Значи имам Поло 6н . Плеара ми е Pioneer 8100 . Отпред на таблото има място за 10 сантиметрови говорители . Отзад на кората ползвам 6x9 елипси. Сега съм отпред с Sony XS-A1027 и елипси Lanzar Heritage 69.3 . Доволен съм от силата , ама качеството е много зле . Вярно че ланзарите не са в обем и бая думкат ама качество няма . Препоръчайте ми качествени колнки за колата не е нужно да са много силни , за предни нещо от сорта на 10-20 вата като минимум за предните и за елипси 40 вата като минимум . А за бас само не ми е ясно май няма да мога да мина само с елипси и е добре да имам и едно басче в кутия . Не искам силна музика а качествена . Дайте идеи към автоговорителите на визатон ли да се насоча . [/url]
Посетете:
www.aquamania.hit.bg - любителски сайт за акваристика
www.hardware.start.bg - всичко за хардуера на куп

Аватар
Tokio
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

Re: Качествено озвучаване за поло 6н

#2 Мнение от Tokio »

[quote="nightyj"]Значи имам Поло 6н . Плеара ми е Pioneer 8100 . Отпред на таблото има място за 10 сантиметрови говорители . Отзад на кората ползвам 6x9 елипси. Сега съм отпред с Sony XS-A1027 и елипси Lanzar Heritage 69.3 . Доволен съм от силата , ама качеството е много зле . Вярно че ланзарите не са в обем и бая думкат ама качество няма . Препоръчайте ми качествени колнки за колата не е нужно да са много силни , за предни нещо от сорта на 10-20 вата като минимум за предните и за елипси 40 вата като минимум . А за бас само не ми е ясно май няма да мога да мина само с елипси и е добре да имам и едно басче в кутия . Не искам силна музика а качествена . Дайте идеи към автоговорителите на визатон ли да се насоча . [/url][/quote]
Според мен няма как да получиш качествена музика, ако нямаш усилвател и качествени говорители, но може и да греша. Оставям последната дума на специалистите.

Nikolay Kolev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#3 Мнение от Nikolay Kolev »

Еми мноо ясно то без амп кво качество . Сега съм на тема колони после ще го мъдря ампа нещо просто от сорта на гейнклон ама явно не мога да си намеря чипове на подходяща цена по 30 лева е бройката и на друго може да се мъча .
Посетете:

Аватар
Ivo_Hristev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от Ivo_Hristev »

За гейнклона чиповете са между 6 и 14 лева. какви 30?? Друг е въпроса как ще го храниш от 12 волта....

Nikolay Kolev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#5 Мнение от Nikolay Kolev »

С трансфертер както са другите усилатели . Можеш ли да ми дадеш цени за LM3875 не си спомням къде бях питал около 30 лева за брой ми искаха . И да мен насочиш към магазин в София .
Посетете:

Staykov,anton

#6 Мнение от Staykov,anton »

Качество няма да постигнеш без да инвестираш пари.
Концепция:
Минимум двулентова предна система с 16 см мидбаси+ суб 10" в багажника и 4 канален усилвател.Изолация на вратите също.

Nikolay Kolev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#7 Мнение от Nikolay Kolev »

Аз нямам дупки във вратите и нямам намерение да режа . Искам да постигна добро качество , но не да си разпробивам цялата кола . За сега искам да си купя качествени колонки . Моля предлагайте .
Посетете:

Аватар
Tokio
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#8 Мнение от Tokio »

[quote="nightyj"]Аз нямам дупки във вратите и нямам намерение да режа . Искам да постигна добро качество , но не да си разпробивам цялата кола . За сега искам да си купя качествени колонки . Моля предлагайте .[/quote]
Досега не съм чувал да има варианти, при които хем вълка да е сит, хем агнето цяло :D Или трябва да се задоволиш със настоящото си звучене, или трябва да направиш това, което те посъветва Staykov (като минимум).

Nikolay Kolev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#9 Мнение от Nikolay Kolev »

Значи колоните нямат никакво значение за качеството това ли искаш да ми кажеш . Казвам че засега искам да се насоча към качесвени драйвъри . През лятото ще се занимавам със оправяне на акустиката на копето до колкото е възможно .
Посетете:

SoDoM

#10 Мнение от SoDoM »

Погледни тук http://www.avitel-bg.com/articles.php?ArticleGroupID=49
Лично аз съм доволен от тая марка. Без усилвател съм, но всички компоненти са на ниво.

Аватар
Tokio
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#11 Мнение от Tokio »

[quote="nightyj"]Значи колоните нямат никакво значение за качеството това ли искаш да ми кажеш . Казвам че засега искам да се насоча към качесвени драйвъри . През лятото ще се занимавам със оправяне на акустиката на копето до колкото е възможно .[/quote]
Исках да кажа, че и размера на говорителите също има значение.

Аватар
Getzata
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#12 Мнение от Getzata »

Nikolay Kolev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#13 Мнение от Nikolay Kolev »

А какво ще кажете за тези , цените са им доста прилични а все пак са на орион http://audiomania.911.bg/a2/offers.asp? ... grid=24907
Посетете:

Публикувай отговор

Обратно към “CAR LOUDSPEAKERS”