Напоследък се забелязва голям наплив от търговци, който публикуват единствено обяви за продажба и чиято дейност е определено търговска. В текущия раздел за продажби се появяват безброй обяви от едни и същи потредители, което според мен не е особено удобно. Практиката на други форуми с разнообразна насоченост, имащи раздели за продажби, показва именно такава схема на организация на продажбите в "търговските" раздели - отделно за частни обяви и отделно за търговци и фирми.
Според мен е добре и тук да се организират така нещата. Всеки търговец или производител ще има собствена тема и ще публикува нови продукти или обновления само в нея. По този начин всеки потребител щеможе лесно и безпроблемно да следи новостите при определен търговец, а самите търговци ще могат лесно и безпроблемно да редактират цените си и наличностите си, без да се налага да търсят темите в раздела за продажби. Съгласете се че понякога търсачката на форума е доста "дървена"

Смятам, че търговците и производителите ще оценят веднага предимствата от такова решение, а от собствениците на сайта зависи дали ще го приемат

В някой форуми дори се събират и малки такси за търговците. Според мен е добре да се попитат и потребителите по въпроса и да се види дали ще им е по-удобно с това решение.
Поздрави