Първи стъпки
-
Rado Penev
- има опит

- Обратна връзка:
-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Не е виновен интернет за това,просто не на всеки му идва отвътре.Аз лично имам братовчед на 30 години,който е адвокат...опитах веднъж в общи линии да му обясня какво е ток - никакъв шанс!!!FreestylerBG написа:Напълно подкрепям идеята....На един приятел отне 3 дни докато схване как работи НПН транзисторът, така че е трудно да разчитаме на написаното в интернет, още повече за неанглоговорящите....
За идеята за такъв раздел - смесени са ми чувствата
Поздрави!!!

-
Goro
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Първи стъпки
Браво lozef, така ще има хумор и ще стане по-свжо.
Освен това предлагам още една рубрика - завързани повреди, но разбираеми за широка аудитория.
С подобни рубрики ще се създаде и по-голяма динамичност. По някога форума много се точи.
И крайно време е да повишиме ЕТИКАТА! От това ще спечелим всички.
Може би трябва да помислиме за някакви конкурси, да има призове, класации и т.н.
Например може да присъждаме някаква награда за най-неграмотно писане (златната клавиатура), за въпрос на най-мързеливия питащ(заспал заек), за най-заядлив тон (златен бодил). Може да стане ама само с чувство за хумор и колегиалност.
Интересно какво ще кажат и другите. (Май ще създадеме работа на модераторите)
Освен това предлагам още една рубрика - завързани повреди, но разбираеми за широка аудитория.
С подобни рубрики ще се създаде и по-голяма динамичност. По някога форума много се точи.
И крайно време е да повишиме ЕТИКАТА! От това ще спечелим всички.
Може би трябва да помислиме за някакви конкурси, да има призове, класации и т.н.
Например може да присъждаме някаква награда за най-неграмотно писане (златната клавиатура), за въпрос на най-мързеливия питащ(заспал заек), за най-заядлив тон (златен бодил). Може да стане ама само с чувство за хумор и колегиалност.
Интересно какво ще кажат и другите. (Май ще създадеме работа на модераторите)
Последно промяна от Goro на Чет Апр 06, 2006 11:49 pm, променено общо 1 път.
-
Rado Penev
- има опит

- Обратна връзка:
И аз съм наясно че има такива хора - на един мой приятел баща му му направи две стъпалца QUAD 405 и след като му споделих идеята че мисля да правя клас А 2х15 вата ми се присмя, друг пък смята че JBL системата му за 1800лв е връх сред хай-енда....Edgecrusher написа:
Не е виновен интернет за това,просто не на всеки му идва отвътре.Аз лично имам братовчед на 30 години,който е адвокат...опитах веднъж в общи линии да му обясня какво е ток - никакъв шанс!!!![]()
За идеята за такъв раздел - смесени са ми чувстватаСпоред мен ще стане като детска забавачка
Просто,едва ли ще се осъществи по начина,по който lozef предлага,който не е никак лош
Единственото полезно може би ще бъде споделянето на предишни "аудио - неволи" на хората,които вече са доста напред с материала.Чисто за придобиване на знания - за мен това е обречено начинание
![]()
Поздрави!!!
Такива хора колкото и да им обясняваш - не си променят мнението...
Знам че в такова общество ще издържат само хора които могат да си променят коренно изгледите за правилно и грешно - и точно така трябва да е!
Предлагам да се смята че регналият се в сайта човек има горе-долу една основа - знае как действат компонентите, знае нужните физични закони (Кой не знае закона на Ом-а - да си ходи у ....
Едит : Честито на България (за гола
-
Goro
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
нови раздели
Значи FreestylerBG, доколкото те разбирам, трябва да имаме и секции: "детска градина", "ясли" и приз "дърво".
-
Rado Penev
- има опит

- Обратна връзка:
Re: нови раздели
Нали все пак трябва да се започне от нещо....Goro написа:Значи FreestylerBG, доколкото те разбирам, трябва да имаме и секции: "детска градина", "ясли" и приз "дърво".
Лошо е когато човек има желание, а няма възможност....
Предлагам модераторите и админите на форума да се съберат и да решат какво е най-добре за форума...
-
TomCrafT
Ми аз съм от не особено отворените хора в този форум.Поназнайвам малко от електроника,поназнайвал съм и повечко преди години ,но всичко е било позатрито от инфо по хуманитарни науки.Иска ми се да навлезна в аудио техниката по-надълбоко и да мога да дам този адрес и на приятели ,които ме мислят за болен човек.И те да дойдат тук да видят за какво става дума и после да се перчат със смешни рисивъри от Техномаркет и колони от китайските гаражи.Така не че някой ще спечели от форума, по-скоро хората извън него ще се просветят и ще дойдат на страната на каузата към която принадлежат и самите модери.Не говоря за наплив на самохвалковци ,които нищо не разбират,а на хора със знания в друга област на електрониката и елементарна база ,която да им помогне да слушат по-внимателно.Благодаря за изслушването. 
-
unufrinio
Аз също съм ЗА такъв раздел-ще е доста полезен-както и да има някакъв входен филтър за това кой-колко поназнайва - за да няма недоумения-абе как да стане това(въпрос от начинаещ) и големия майстор да му каже : абе не ти трябва това и хоп готово-човека дето пита-нищо не е разбрал!
Тази концепция с брой мнения-те правят по-разбирач не мисля че тук е обективен!
Тази концепция с брой мнения-те правят по-разбирач не мисля че тук е обективен!
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка: