che, моля те махни 24ч изчакване поне за тестовете.che написа:Има само три сиида и трите бачкат аз дърпам Denon Hi-Fi check CD и всичко си работи ок.
Тези от вас които са качили торенти и нямат проблема с външното ИП, който аз имам моля да сиидват.
БГАУДИО - торент тракър
- Borislav Stankov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Лесно е да се каже. Още не съм наясно с администрацията на тоя тракър. Ще се опитам обаче да оправя нещата.Azeroth написа:che, моля те махни 24ч изчакване поне за тестовете.che написа:Има само три сиида и трите бачкат аз дърпам Denon Hi-Fi check CD и всичко си работи ок.
Тези от вас които са качили торенти и нямат проблема с външното ИП, който аз имам моля да сиидват.
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

CHE
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!
- Borislav Stankov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Поразчистих малко тракъра и махнах 24 забрана.
Има възможност да става само с покани регистрацията което е добре
На някой не му ли се превежда. Да вземе да преведе тракъра. Бях постнал ланг файла по-рано.
Има възможност да става само с покани регистрацията което е добре
На някой не му ли се превежда. Да вземе да преведе тракъра. Бях постнал ланг файла по-рано.

CHE

CHE
-
poseydon
- има опит

- Обратна връзка:
Имам едно питане, прочетох във FAQ, че ъплоудъри са определени хора и има изисквания, ако ги покривам тези изисквания и имам какво да кача, говоря за джаз и малко други песнички в wave формат, кой може да ме направи ъплоудър....
ЕДИТ:
към Che:
Пробвах да направя торент и направих, но не успях да го кача на тракера, дава ми някаква грешка
ЕДИТ:
към Che:
Пробвах да направя торент и направих, но не успях да го кача на тракера, дава ми някаква грешка
Последно промяна от poseydon на Пет Яну 27, 2006 11:26 pm, променено общо 1 път.
- kiak
- има опит

- Обратна връзка:
Подкрепям идеята и ще помагам за обогатяването на торента до колкото мога. Имам някои неща, които предполагам ще представляват интерес
След седмица ще пусна нет и вкъщи, така че ще има непрекъснат сиид 
"Да.... не е важно, че някой глух е писал музика...
ЖАЛКОТО е, че Азис е по-известен от него в БГ..."
ЖАЛКОТО е, че Азис е по-известен от него в БГ..."
- Borislav Stankov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Направи торент, качи го на тракъра след това го свали пак при тебе и кажи да се запише на същото място кадето са ти файловете това е в общи линии. Аз ще имам задачата да го направа публичен.poseydon написа:Имам едно питане, прочетох във FAQ, че ъплоудъри са определени хора и има изисквания, ако ги покривам тези изисквания и имам какво да кача, говоря за джаз и малко други песнички в wave формат, кой може да ме направи ъплоудър....

CHE

CHE
- Azeroth
- има известен опит

- Обратна връзка:
Има някакъв бъг или настройка. Сийдвам от вкъщи. Днес от работата влизах в сайта на тракера за да поогледам тва-онова. Като се прибрах гледам, че торента не е активен, а Биткомета дава грешка от тракера - "unrecognized host...alabala". Най-вероятно траккера не допуска да се логваш от различни адреси. А това не е гот.
Малиии едвам пиша. Напукан съм..

Малиии едвам пиша. Напукан съм..
-
Tektronix
на мен току що ми хрумна следната идея-в торент тракъра да се сложи раздел за схеми и всякакво инфо свързано с аудио културата у нас!примерно да се качват помощни клипове как алнико си прави колоните с етерите или как уидоу твори поредният амп с нечувани характеристики
освен това могат да се качват и различни мелодии и тонове за тесване на качеството на хорни;рупори;ниско,средно и високочестотни говорители!смятам че такъв подраздел на тракера ще е напулно полезен/само на уидоу и алнико няма да стигне като си качат колекцията/ 
- Azeroth
- има известен опит

- Обратна връзка:
Забелязвам, че в тракера веднага се появиха тарикати: свалят и след това спират да сийдват. За сега ще го отдам на неопитност при ползване на Peer2Peer системи и в частност торентите.
Идеята на Р2Р системите е коренно различна от тази на централизираните сървъри (FTP, HTTP и т.н.). Файловете които сваляте не се намират на сървър, а на машините на ъплоударите. За да съществува един торент достатъчно дълго време е необходимо даунлоадърите след като са изтеглили торент да го оставят активен в клиентската си торент програма за да се "сийдва". Така други потребители ще могат да го теглят от тях и така торента лавинообразно се разпространява. В духа на "добрите практики" съотношението между качения и сваления обем наречен "коефициент" (ratio) трябва да достигне най-малко 1.
Ако сваляте и след това спирате торента, той ще е достъпен само от ъплоъудера, а той не иска и не може да го държи активен вечно.
-
poseydon
- има опит

- Обратна връзка:
Azeroth напълно те подкрепям!!! Аз наскоро се сдобих с една програмка, която позволява лийчването и сийдването на много торенти без това да товари машината. Имах моменти с нея, в които съм имал по 10-15 активни торента и ми е заемала само около 4мб от паметта, докато ако си пуснете БитТорнадо ще видите зор. Не искам да правя реклами но тази програмка се казва UTorrent и тези които нямат опит нека се сдобият с нея и да започнат да сийдват. Просто зареждате торентите в нея и я оставяте в трейбара да си работи. Аз засега се опитвам да сийдвам възможно най-много и в бъдеще политиката ми ще бъде основно такава, защото ако сме егоисти и не споделяме, то тогава една голяма част от хората регистрирани в новия тракер няма да успеят да се насладят на истинската музика, а не някакви мр3 чалгаджийници, които само звукозамърсяват ефира
. Надявам се повечето хора които не сийдват да променят отношението си към сайта.
Поздрави!
Поздрави!
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка: