Fenkiller написа:Проблем ли ще е ако диска е директно Неро имидж *.nrg който евентуално е компресиран със ZIP/RAR?
Проблем ще е дотолкова, че трябва да направим запис върху CD, коeто после да се прослуша. Освен това не всички ползват Nero.
Ако ше е имидж, според мен по-добре е да е .iso, защото програми като Daemon Tools могат да го превърнат във виртуален драйв и да се слуша, без да печем излишно подложки....
Alcohol 120% зарежда абсолютно всички файлове във виртуалното CD. Така че *.nrg файловете едва ли ще са проблем. Освен това AudioCD неможе да се записва като стандартен *.iso файл Поне UltraISO Media Edition не иска да го направи
Azeroth написа:@che: качих един торент, но не мога да го сийдна. Тракера ми казва, че няма такъв, а всъщност го има в неактивните. Торента е "Marillion - Script For A Jester's Tear". Би ли проверил?
А за свалянето: май всички сме на 24ч. изчакване. Така че, за сега май не можем да сваляме.
Ти май не си прочел това което съм напиал след двата ти еднакви поста
След като качиш торент файла, го дърпаш веднага от сайта. Задаваш на клиента да запише файловете(не *.torrent файла) на същото място кадето са и оригиналите от твоя хард. Програмата започва да прави проверка и веднага след като я направи пуска файла за сийдване.
След като качиш торента, системата дава ясни инструкции, ама кой да чете
П.П. Ако някой не може да се оправи със сийдването да направя инструкрции с картинки?? [/b]
Azeroth написа:@che: качих един торент, но не мога да го сийдна. Тракера ми казва, че няма такъв, а всъщност го има в неактивните. Торента е "Marillion - Script For A Jester's Tear". Би ли проверил?
А за свалянето: май всички сме на 24ч. изчакване. Така че, за сега май не можем да сваляме.
Ти май не си прочел това което съм напиал след двата ти еднакви поста
След като качиш торент файла, го дърпаш веднага от сайта. Задаваш на клиента да запише файловете(не *.torrent файла) на същото място кадето са и оригиналите от твоя хард. Програмата започва да прави проверка и веднага след като я направи пуска файла за сийдване.
След като качиш торента, системата дава ясни инструкции, ама кой да чете
П.П. Ако някой не може да се оправи със сийдването да направя инструкрции с картинки?? [/b]
Чета, чета аз... и не си мисли, че съм новак в торент системата и не качвам торенти за първи път в живота си. Това което ми пишеш, го направих веднага след първият ми опит да го сийдна. И познай какво съобщение от тракера получих Сещаш ли се? - 24h waiting time.
Само да добавя, че животът на един хард диск който се използва в FTP сървър е около година и половина. Повечето доствчици, които имат FTP сървъри, разкарват дисковете около месец преди да им изтече гаранцията с цел спестяване на МНООООООООГО ЯДОВЕ Естествено може да се ползват SCSI хардове, ама там говорим за МНОГО $$$$$$
ЕДИТ: Azeroth Незная защо ти се получава так. При мен всичко работи и торента започвам да го сийдва веднага след като съм го качил на тракера. Коя програма използваш? Аз съм с BitComet.
Simonov написа:
ЕДИТ: Azeroth Незная защо ти се получава так. При мен всичко работи и торента започвам да го сийдва веднага след като съм го качил на тракера. Коя програма използваш? Аз съм с BitComet.
Ами не знам. Сега като се прибера в къщи ще пробвам пак, може тракера да е оправен. Пробвах снощи, когато имаше проблеми и с този сайт.
Simonov написа:
Ами не знам. Сега като се прибера в къщи ще пробвам пак, може тракера да е оправен. Пробвах снощи, когато имаше проблеми и с този сайт.
Да наистина имаше проблем със сайта даже ми каза че паролата ми е невярна а след това се наложи да си трия постовете които се повтаряха след съобщение за грешка!!!
значи и аз да изкажа мнение първо нека този тракер да не бъде като останалите бози, нека музиката да бъде подредена по стилове за по лесна ориентация и модериране,форматите да бъдат само wave защото с конвертирането във флак печелим някакви мижави 25% по-малък обем и неудобството от декодиране,получаването на покана да става след някакъв годишен абонамент като парите отиват за подръжката на сайта така ще се избегне неудобното аре дайте някакви пари щото уеб пространството струва пари ,все пак този сайт е полезен на всички НАС така ще има строг и ясен регламент и когато си платил няма просто да свалиш и да бягаш!и накрая но не на последно а на първо място ОТ ОВАЖЕНИЕ КЪМ ХОРАТА КОИТО СИ ПРЕДОСТАВЯТ ЛИЧНИТЕ СИ КОЛЕКЦИИ СЪБИРАНИ С ГОДИНИ И С МНОГО СРЕДСТВА. защото на всички ни е ясно как и колко трудно можеш да се сдобиеш с качествена музика в българия.
p.s.с главните букви искам просто да подчертая а не да обиждам някого.
нали се разбрахме че не е пиратство и на нсбоп колко време им отне да затворят арена?и също така не ставаше въпрос за лично облагодетелстване а за подръжка на сайта и също ти съгласен ли си безвъмездно да си предоставиш труда?когато имаш няколко админа нали трябва да се изплати някъкво възнаграждение а това не е забранено от закона все пак ние ще качваме музика а не те.така че не виждам нещо притеснително в това да се заплаща абонамент пък бил и той символичен.но както решите аз съм само един консуматор който се надява на аудиофилски тракер който не е някакво затворено общество където имат ъплоудърски права шепа хора който по севместно налагат своите предпочитания,според мен аудиофилите не се ограничават с един стил нали.за чалгата и тем подобни производни не коментираме изобщо мисля че неие тук мястото
Аз мисля, че няма проблем с регулирането на качване на торенти, защото много малко хора тук слушат чалга и разни бози ,а и да се качи нещо кофти ние сме хората които ще кажат .
Може да си разочарован ако не успееш , но си обречен ако не опиташ.
Има само три сиида и трите бачкат аз дърпам Denon Hi-Fi check CD и всичко си работи ок.
Тези от вас които са качили торенти и нямат проблема с външното ИП, който аз имам моля да сиидват.
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект. CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!