Домашни да се разбира като ръчно изпълнение в некомерсиална цел.

Божо, ако съм жив и здрав, тогава само ще помоля някой за транспорт и логистика и ще си изнеса цялата лична система тогава на онова място, а може и да помоля един от братята ми да даде ГМ70-ките, да имаме малко повече мощност...Bojidar Bojanov написа:Иване, много бих искал ЕТЕР АУДИО да вземе участие. Прекалено голям интерес предизвика тази тема и едно такова "надсвирване" повече или по-малко може да повлияе на повече или по-малко хора. Ако пък все пак си решил твърдо - ще уважа твоето желание, но не бих пожалил сили да те разубедя.
Работата отива, като да бием с топ, мравка, ама щом съмочувствието и е като на слон...Kiril Kirilov написа:Божо, ако съм жив и здрав, тогава само ще помоля някой за транспорт и логистика и ще си изнеса цялата лична система тогава на онова място, а може и да помоля един от братята ми да даде ГМ70-ките, да имаме малко повече мощност...Bojidar Bojanov написа:Иване, много бих искал ЕТЕР АУДИО да вземе участие. Прекалено голям интерес предизвика тази тема и едно такова "надсвирване" повече или по-малко може да повлияе на повече или по-малко хора. Ако пък все пак си решил твърдо - ще уважа твоето желание, но не бих пожалил сили да те разубедя.
Но бих хвърлил и аз сега на момента една ръкавица:
Нека дадем шанс на "Отнасящото АБ" - стъпало да се оттегли докато е време от борбата, като помоля конструктора му най-скоро възможно да вземе 5-ма свои приятели-секунданти и ние ще бъдем 5-ма тук и да дойде да чуем стъпалото му където иска при някоя от нашите системи, като аз каня пръв естествено.
После мисля да умрем от смях, да се почерпим и да променим темата на съревнованието или да го отменим изобщо
И не приемам никакви текстови откази.
Координатите ми: На всеки ан лично
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта