Ти как се чувстваше, докато слушаше LADYTRON?brum написа:... Трябваше да пуснат по-отрано групите, до към 1 часа и след това да си остане хауса.
Cacao Beach - Metropolis
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Anakin
- има известен опит
- Обратна връзка:
Ето тук съм съгласен до някъде,аз ги харесвам и ми беше гот,но масово публиката явно не,а нали знаете че клиента винаги е прав,затова следва че щом имаше толкова много освирквания значи не е било толкова добро партито.brum написа:Готини са, ма не са за такова парти. Някак си не ми харесва идеята да почнат да правят концерти на метрополисите.
Добре де, момчета, ако не са Метрополис тия дето ще отварят ушите и очите за алтернативната електронна музика кой ще е? Клуб БИАД ли?
Преди 10 години Метрополис е бил шок. Ей го е отново шока: я', електронната музика как бъркала в мозъка
Да, не пускат елементарна музика, да, стряскащи са, да концерт изнесоха, не просто пускане за клатушкане, а показа музикална мощ, за която заслужават респект. След Лейдитрон си пускаха диджеите и народа си полудя в рамките на нормалното (ама и аз какви ги ръся), с единствената разлика, че бяха свидетели на алтернативна електронна музика.
В крайна сметка по флайерите си пишеше Лейдитрон от месеци насам: па земи чуй кои са като ще ходиш да ги слушаш! Най-малкото ще си психически подготвен
Аз съм ЗА с двете ръце за организирането на концерти от Метрополис. С Лейдитрон доказаха професионализмът, който им трябва за организация на концерти. Трябва просто да си има предупреждение на флайерите "Глейте са, Лейдитрон не пускат елементарни миди сигнали, капиш!?" Е, разбира се по някакъв по-мил начин.
Преди 10 години Метрополис е бил шок. Ей го е отново шока: я', електронната музика как бъркала в мозъка

Да, не пускат елементарна музика, да, стряскащи са, да концерт изнесоха, не просто пускане за клатушкане, а показа музикална мощ, за която заслужават респект. След Лейдитрон си пускаха диджеите и народа си полудя в рамките на нормалното (ама и аз какви ги ръся), с единствената разлика, че бяха свидетели на алтернативна електронна музика.
В крайна сметка по флайерите си пишеше Лейдитрон от месеци насам: па земи чуй кои са като ще ходиш да ги слушаш! Най-малкото ще си психически подготвен

Аз съм ЗА с двете ръце за организирането на концерти от Метрополис. С Лейдитрон доказаха професионализмът, който им трябва за организация на концерти. Трябва просто да си има предупреждение на флайерите "Глейте са, Лейдитрон не пускат елементарни миди сигнали, капиш!?" Е, разбира се по някакъв по-мил начин.

Разбира се, че ми хареса като цяло. Аъъ, аз "танцуването" го наричам по различни начини, клатушкане не е негативно в представите ми; елементарни са в сравнение с тези на Лейдитрон (ако искаш донеси каквото избереш като хаус музика и ще ти докажа, че схемата ми е до болка позната, а за малко повече време, ще ги изсвиря на синта без да ми даваш миди-та) и не са заредени с подобен емоционален заряд.Dubfire написа:Аз не бих определил хаус музиката като "пускане за клатушкане" или " елементарни миди сигнали".Все пак се надявам,че партито ти е харесало като цяло,а не само перформънса на Лейдитрон....

Именно това ми хареса на този Метрополис: показаха друго измерение на електронната музика.

Иначе, Саша е пич. Слушам си го от доста време. Макар, че познавам повече негови изпълнения с прословутия Джон Дигуид. Спууки ми беше за първи път. На мен партито ми хареса като цяло. Единствената ми изненада (меко казано приятна) бяха визуалните ефекти. Единственото ми разочарование беше реакцията на публиката на Лейдитрон, но не беше изненада, тъй че преглътнах без проблеми. А пък и успях да опиша музиката на Лейдитрон, чрез диригентски умения на няколко заобикалящи ме души иии ефекта беше положителен. А и имах възможност да разговарям с един български музикант, който прави електронна музика и мненията ни съвпадаха, тъй че аз съм напълно задоволена от партито като цяло и ако трябва пак ще спя само 2 часа, за да си разходя Д-то до Слънчев бряг за подобно събитие, концерт на готини български групи, концерт на Лейдитрон и накрая рутинна програма. Мисля, че е супер като идея.

- Anakin
- има известен опит
- Обратна връзка:
Ей тва вече е доста просто изказване че хауса е елементарен,не бих казал че когато на човек не му допада нещо в голема степен то е елементарно,скоро да не се появят мнения че всички ди джеи са смотльовци и дръм & бейс-а е груба селска проява,никой тук не каза че лейдитрон са прости,а просто казват хората както и аз че булшинството не хареса този "концерт",но никой не каза че лично не го е харесал,компанията с която бях освиркваха може би най-силно лейди трон и изсипаха много "суперлативи към партито" аз няколко пъти казах че музиката която правят лейдитрон е много хубава и че не е правилно да я освиркват ама нали знаете като тръгне една офцъ и другите след нея,надуха ми главата,имаше и исказвания от типа на ай на МАНИЯ или Ми чи то тва е най-тъпото парти и т.н.И на мене не ми харесаха тези изказвания ,обаче такива са фактите били те и не до там хубави.
Най-голямата ми болка беше че ако на концерта беше Лепа Брена сигурно щеше да има повече хора,това е тъжната действителност.
Най-голямата ми болка беше че ако на концерта беше Лепа Брена сигурно щеше да има повече хора,това е тъжната действителност.
Хайде прочети пак поста ми, моля. Не виждам никъде да казвам, че не ми е харесало друго освен Лейдитрон.Anakin написа:Ей тва вече е доста просто изказване че хауса е елементарен,не бих казал че когато на човек не му допада нещо в голема степен то е елементарно,скоро да не се появят мнения че всички ди джеи са смотльовци и дръм & бейс-а е груба селска проява,никой тук не каза че лейдитрон са прости,а просто казват хората както и аз че булшинството не хареса този "концерт",но никой не каза че лично не го е харесал,компанията с която бях освиркваха може би най-силно лейди трон и изсипаха много "суперлативи към партито" аз няколко пъти казах че музиката която правят лейдитрон е много хубава и че не е правилно да я освиркват ама нали знаете като тръгне една офцъ и другите след нея,надуха ми главата,имаше и исказвания от типа на ай на МАНИЯ или Ми чи то тва е най-тъпото парти и т.н.И на мене не ми харесаха тези изказвания ,обаче такива са фактите били те и не до там хубави.
Да го кажа по-ясно: обичам хаус музика, обичам така наречения дръм & бейс, мразя разделението на музика по стилове, защото това ограничава музикантите, харесвам много диджеи, някои повече

Извинявам се на всички, които не са съгласни с моето просташко мнение и се чувстват по някакъв начин засегнати. Мнението си е мое пък и е просто (да се разбира във всички удобни за вас значения) изказване.

-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Anakin-e,обясни на нас,простосмъртните,къде е "сложността" на хаус музиката
И аз харесвам хаус (макар и много отбрани неща само) и не намирам нищо кой знае колко изразително и технически невероятно в тази музика (доколкото можем да се ограничим с понятието "хаус")
Не искам да обиждам нито теб,нито когото и да било,но именно заради този лесно смилаем и до голяма степен еднообразен хаус,който се лее отвсякъде,където и да отида на парти,наблюдавам една и съща картинка - хората си се клатят на фона на някое "неангажиращо" хаусче и много,много не ги топли кой и какво точно пуска - нали е хаусче
Пък и е модерно
За LADYTRON
ще ти кажа само,че освен невероятната емоция,която ми осигуряват докато ги слушам,музиката им е доста добро средство за тест на аудио-апаратура
Take a minute to think about it...
Айде със здраве и пийс!!!

Не искам да обиждам нито теб,нито когото и да било,но именно заради този лесно смилаем и до голяма степен еднообразен хаус,който се лее отвсякъде,където и да отида на парти,наблюдавам една и съща картинка - хората си се клатят на фона на някое "неангажиращо" хаусче и много,много не ги топли кой и какво точно пуска - нали е хаусче

За LADYTRON

Айде със здраве и пийс!!!

- Anakin
- има известен опит
- Обратна връзка:
Именно,явно слагате хауса под общ знаменател,явно сте прави и явно лейдитрон,които харесвам,няколко пъти казах,са изключително велики и тук идва въпроса и ко.Аз пък смятам че Саша направи по-голям купон и какво от това,лесно смилаемата тъпотия,не музика,която направи се хареса на всички,били те и пристрастни,това нищо не озвачава,защо смятате че трябва да сте обратно на всичко и да казвате на бялото черно,нито беше пълно,нито имаше атмосфера като цяло,(казвам като цяло,защото на мен ми беше весело)до 3.30 се чувствах като на магистрала защото постоянно се разхождаха разни хора на които не им беше интересно,отделно се изнизаха половината,които не дочакаха Саша еми да може да е било хубаво но не е най-хубавият метрополис,няма какво да си кривим душата.
Приятел, не знам аз ли пиша криво, ти ли четеш криво. Както и да е. Мир да има. Аз лично си изкарах много добре и го казах няколко пъти. Стори ми се, че и ти така. Е, тогава, какво да си говорим повече в тази крива насока, която поехме?Anakin написа:Именно,явно слагате хауса под общ знаменател,явно сте прави и явно лейдитрон,които харесвам,няколко пъти казах,са изключително велики и тук идва въпроса и ко.Аз пък смятам че Саша направи по-голям купон и какво от това,лесно смилаемата тъпотия,не музика,която направи се хареса на всички,били те и пристрастни,това нищо не озвачава,защо смятате че трябва да сте обратно на всичко и да казвате на бялото черно,нито беше пълно,нито имаше атмосфера като цяло,(казвам като цяло,защото на мен ми беше весело)до 3.30 се чувствах като на магистрала защото постоянно се разхождаха разни хора на които не им беше интересно,отделно се изнизаха половината,които не дочакаха Саша еми да може да е било хубаво но не е най-хубавият метрополис,няма какво да си кривим душата.

Един ден като/ако се видим, ще си слушаме музика и ще си я' обсъждаме лайф. Смятам, че това е най-добрият начин да няма подобни недоразумения, придружени с негативни усещания, породени от криво разбрани постове/мнения.
Поздрави,
Freestate.
-
- има опит
- Обратна връзка:
Лол, чак сега се прибрах в Сливен...
Много добро парти се получи, въпреки че на хората с които отидох не допадна стилът на Лейдитрон (на мен пък - на Остава
)....
За жалост закъснението от 2 часа поизнерви доста хора,а основният проблем - мноого студено беше (вероятно зато аз съм си виновен - бях с къси гащи
)! Гравити Ко ги бях слушал и край Сливен - там хората повече им се кефиха.....
Представянето на Саша допадна, въпреки прекалено продължителните според мен бийтове...
Организацията беше в рамките на доброто

Много добро парти се получи, въпреки че на хората с които отидох не допадна стилът на Лейдитрон (на мен пък - на Остава

За жалост закъснението от 2 часа поизнерви доста хора,а основният проблем - мноого студено беше (вероятно зато аз съм си виновен - бях с къси гащи

Представянето на Саша допадна, въпреки прекалено продължителните според мен бийтове...
Организацията беше в рамките на доброто

-
- има сериозен опит
- Обратна връзка: