Събитието си струва! Ще се "утрепем"...
Cacao Beach - Metropolis
-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
MillaM-Sofia
-
Rado Penev
- има опит

- Обратна връзка:
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
От мястото на събитието...
Малко свидетелски показания:
Гравити Ко:

Ladytron:

DJ Sasha:

Преди изгрев:

Страхотно парти! Истински групи, грандиозен звук, много сериозна органозация, истински екстаз!
P.S. (Quote of Freestate): Some Robots are only Robots:

Гравити Ко:

Ladytron:

DJ Sasha:

Преди изгрев:

Страхотно парти! Истински групи, грандиозен звук, много сериозна органозация, истински екстаз!
P.S. (Quote of Freestate): Some Robots are only Robots:
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Anakin
- има известен опит

- Обратна връзка:
Такива освирквания дори на мач не съм чувал,няма какво да си кривим душата според повечето хаус наркомани това е най-слабия метрополис аз лично харесвам Ladytron и на мен ми беше яко но като цяло хората не го харесаха,отделно се чуваха много критики за силата на звука,оная реклама на КЕНТ ми изкара въздуха,то не бяха пушилки не бяха димилки като коминучистач бях сутринта,иначе като цяло ми хареса ама моята отправна точка е метрополис в Бургас на моста преди време за мен това беше доста по велико преживяване.А и претърсването беше на ниво аз влязох с човек с пистолет който беше проверен и не му бе отнето оръжието.
Някой случайно да знае как да се свържа с фотографката да си получа снимката в пълен размер че от сайта нещо не мога да я намеря в повече от 320х2..
Някой случайно да знае как да се свържа с фотографката да си получа снимката в пълен размер че от сайта нещо не мога да я намеря в повече от 320х2..
-
Teodora Todorova
Изкъртих се от кеф, за което нямах и съмнение.
Към господата, чиито мнения относно хауса и Лейдитрон очаквах и въпреки това се надявах в този форум да не са подобни, но както и да е:
Ако сте достатъчно запознати, ще знаете, че Метрополис е първото движение на електронна музика и култура. Това, че поканиха Лейдитрон, означава, че организаторите на партито са преценили, че българската публика е дорасла за тази музика, но и за мое разочарование като очевидец това явно не е баш така.
На партита "Метрополис" винаги ходя, за да видя весели хора и много приятели. То на всеки 2 крачки видиш някой приятел. Но специално този Метрополис никога нямаше да го пропусна само заради Лейдитрон. Тези хора са толкова "в час" с музиката, че ако не бях подготвена психически определено щях да дам заето за по-дълго време преди да си предам тялото на звуците (както е редно на парти) и всеки техен звук да ми командва движенията на тялото все едно приемам миди сигнали или казано с други думи да се разтанцувам, зяпайки невероятно професионалното видео.
Въпреки шока причинен на много хора, чрез размазващите човешката психика - Лейдитрон
, партито беше върха и всеки получи каквото искаше... та чак в 6 часа напираха хора да влизат.
Аз лично искам отново да съм пред Лейдитрон. Респект къд Метрополис, че дръзнаха да ги поканят и да покажат THE POWER OF MUSIC.
Freestate

Към господата, чиито мнения относно хауса и Лейдитрон очаквах и въпреки това се надявах в този форум да не са подобни, но както и да е:
Ако сте достатъчно запознати, ще знаете, че Метрополис е първото движение на електронна музика и култура. Това, че поканиха Лейдитрон, означава, че организаторите на партито са преценили, че българската публика е дорасла за тази музика, но и за мое разочарование като очевидец това явно не е баш така.
На партита "Метрополис" винаги ходя, за да видя весели хора и много приятели. То на всеки 2 крачки видиш някой приятел. Но специално този Метрополис никога нямаше да го пропусна само заради Лейдитрон. Тези хора са толкова "в час" с музиката, че ако не бях подготвена психически определено щях да дам заето за по-дълго време преди да си предам тялото на звуците (както е редно на парти) и всеки техен звук да ми командва движенията на тялото все едно приемам миди сигнали или казано с други думи да се разтанцувам, зяпайки невероятно професионалното видео.
Въпреки шока причинен на много хора, чрез размазващите човешката психика - Лейдитрон
Аз лично искам отново да съм пред Лейдитрон. Респект къд Метрополис, че дръзнаха да ги поканят и да покажат THE POWER OF MUSIC.
Freestate
-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Teodora Todorova
-
brum
Да бе, ма като масата народ са 'роботи' и освиркват групите - ми сещаи се. Парти без хора с настроение за парти не е парти. Трябваше да пуснат по-отрано групите, до към 1 часа и след това да си остане хауса.kirilov написа:Както казах:brum написа:Стана яко чак след леидитрона. Не беше особенно силен метрополис.
Some Robots are only Robots: