Изкъртих се от кеф, за което нямах и съмнение.
Към господата, чиито мнения относно хауса и Лейдитрон очаквах и въпреки това се надявах в този форум да не са подобни, но както и да е:
Ако сте достатъчно запознати, ще знаете, че Метрополис е първото движение на електронна музика и култура. Това, че поканиха Лейдитрон, означава, че организаторите на партито са преценили, че българската публика е дорасла за тази музика, но и за мое разочарование като очевидец това явно не е баш така.
На партита "Метрополис" винаги ходя, за да видя весели хора и много приятели. То на всеки 2 крачки видиш някой приятел. Но специално този Метрополис никога нямаше да го пропусна само заради Лейдитрон. Тези хора са толкова "в час" с музиката, че ако не бях подготвена психически определено щях да дам заето за по-дълго време преди да си предам тялото на звуците (както е редно на парти) и всеки техен звук да ми командва движенията на тялото все едно приемам миди сигнали или казано с други думи да се разтанцувам, зяпайки невероятно професионалното видео.
Въпреки шока причинен на много хора, чрез размазващите човешката психика - Лейдитрон

, партито беше върха и всеки получи каквото искаше... та чак в 6 часа напираха хора да влизат.
Аз лично искам отново да съм пред Лейдитрон. Респект къд Метрополис, че дръзнаха да ги поканят и да покажат THE POWER OF MUSIC.
Freestate