lozef написа:.... В този раздел лично ще опиша собствените си грешки/и грешни пари/ които съм направил и правя в това мое хоби .....
Това ми допада. И определя нещата като монологично повествование, може би по скоро свързано към профила на участника.
Така например, добиваш уважение към някой учатник, отваряш му профила и си прочиташ "първите му стъпки"
Какво ще напиша например аз:
=====================
Хванак поялник на 10, на 13 направих първия си лампов усилвател, нещо като Маршал - тогава беше много модно, а на 15 вече бях на ти с ... цифровата техника.
Но аудиото (това високото) така си и остана загадка.
След 100 часа четене във форума и още толкова в Нет-а, разбирам че нищо не знам за аудиото. И не ме е срам да си призная
А се запалих покрай сина си, който взе да сглобява някакви сандъци за "тонколони" с китайски говорители, изкопа от някъде един Регент 150К...
И ето започвам от "Нулата"
Днес ми идват визатронските говорители за малките и средните ТЛ-ки, МДФ-то е тук, от месец слушам радио с Ригонда 102 - ще поексперементирам доста с нея преди да направя някой лофтин или синьото с изходните (а може би и мрежовия) на алнико... и т.н.
======================
Според мен това трябва да са първите стъпки, а не направо на ГМ, не само 1000 волта са опасни, а и един 100+100/350 - на който му е гърмял знае....
Респект към всички знаещи и можещи във форума!!!