Организационни въпроси и отговори...
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Организационни въпроси и отговори...
Снощи 03.11.2007 след 22 ч., слушайки музика и водейки академични спорове, решихме да обогатим слушането с винил... Звъннахме на Ивелин Брайков и започнахме тук:
Тук някои от ключовите думи бяха:
Ether 7 Рупори, Усилвател Inspiration SE with 6C4C, Technics SL 1200 грамофон, Power Conditioner и няколко десетки плочи ...
Днес 04.11.2007 все още продължаваме тук:
Тук някои от ключовите думи са: Freeman's Amp, Ether 7 Рупори, Technics SL 1200 грамофон, Power Conditioner и няколко десетки плочи ...
Иска ми се много да разказвам, но може би другите ще започнат... Когато могат, защото в момента, в който пиша, сесията продължава...
Тук някои от ключовите думи бяха:
Ether 7 Рупори, Усилвател Inspiration SE with 6C4C, Technics SL 1200 грамофон, Power Conditioner и няколко десетки плочи ...
Днес 04.11.2007 все още продължаваме тук:
Тук някои от ключовите думи са: Freeman's Amp, Ether 7 Рупори, Technics SL 1200 грамофон, Power Conditioner и няколко десетки плочи ...
Иска ми се много да разказвам, но може би другите ще започнат... Когато могат, защото в момента, в който пиша, сесията продължава...
- Borislav Uzunov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Сесията приключи в полунощ. Трудно ми е да описвам неща, които не могат да се преразкажат с думи. Нека другите присъстващи опитат. Ще кажа само, винила си е винил!
Скоро ще има още снимки от сесията
Благодаря на Ивелин Брайков, за предоставената възможност да чуем част от прекрасната му винилова колекция.
Скоро ще има още снимки от сесията
Благодаря на Ивелин Брайков, за предоставената възможност да чуем част от прекрасната му винилова колекция.
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Оцелях!!!Защо ли изобщо...
ЦД-та ли?!Дакове ли?!Транспорти ли?!Оптики ли?!Модове ли?!
Даа,все хубави неща,но...някак незадоволителни,някак скучни.
Един е царят на истинския звук и неговото име е "Винил"
Но какво е един цар без армия - ГМ70,Ether 7,SL 1200 - все отявлени воини в борбата с посредствения звук.Спечелиха поредната битка с надъханите аудиофили и провъзгласиха цар Винил за цар на всички аудиофили,хайфисти,меломани и прочие простосмъртни люде.При все тая знаменита поредна победа,в редиците,предвождани от видния пълководец и борец в името на добрия звук Боби,неминуемо ще се проведе реоргнизация на силите и милиони CD плеъри ще умрат.
П.П. За пореден път доказахте на мен,а вярвам и на другите,че очите и ушите на един човек могат да бъдат отваряни многократно и все по-широко.Дийп респект!!!
ЦД-та ли?!Дакове ли?!Транспорти ли?!Оптики ли?!Модове ли?!
Даа,все хубави неща,но...някак незадоволителни,някак скучни.
Един е царят на истинския звук и неговото име е "Винил"
Но какво е един цар без армия - ГМ70,Ether 7,SL 1200 - все отявлени воини в борбата с посредствения звук.Спечелиха поредната битка с надъханите аудиофили и провъзгласиха цар Винил за цар на всички аудиофили,хайфисти,меломани и прочие простосмъртни люде.При все тая знаменита поредна победа,в редиците,предвождани от видния пълководец и борец в името на добрия звук Боби,неминуемо ще се проведе реоргнизация на силите и милиони CD плеъри ще умрат.
П.П. За пореден път доказахте на мен,а вярвам и на другите,че очите и ушите на един човек могат да бъдат отваряни многократно и все по-широко.Дийп респект!!!
- Marian Lozev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Браво браво и си трайкате!
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
- Ivelin Braikov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Недоволния съсед дойде да търси врътката за намаляне на басите,но изумен и до известна степен разтревожен от видяното си тръгна,а ако беше и чул... .Малеее сега трябва и за грамофон да се мисли.Да благодарим на Ивелин Брайков за много "лошите" плочи с които ни отпушва сетивата,а също така и за гостоприемството на Боби.Велики сте!!!
А сега нека и аз да допълня галерията която се заформи тук с някой фотоси
Мисля че няма какво повече да се каже...слушане му е майката когато думите са безсилни да опишат случилото се.Пожелавам на всеки такава система
Edit:Да му мисли Сашо Ташов...като чуе неговите "гиганти" с грамофона на Г-н Брайков...Боби вече мисли как да се сдобие с такъв,Сашо, готви се и ти
А сега нека и аз да допълня галерията която се заформи тук с някой фотоси
Мисля че няма какво повече да се каже...слушане му е майката когато думите са безсилни да опишат случилото се.Пожелавам на всеки такава система
Edit:Да му мисли Сашо Ташов...като чуе неговите "гиганти" с грамофона на Г-н Брайков...Боби вече мисли как да се сдобие с такъв,Сашо, готви се и ти
- Ivelin Braikov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
rudiem написа:А какво място в цялата тази феерия заема ниския модел DJ-ски пулт на Behringer?
Май наистина трябваше да го покрием с нещо да не се вижда на снимките...
Пултчето определено бе най-слабото звено, но като че ли не ни попречи да се шокираме както никога досега. Аз лично още не мога да се съвзема. А следващия път се надявам ще е готово ламповото RIAA на Боби, и тогава не мога да си представя какво ще стане... Страх ме е!
What would you attempt to do if you know you could not fail?
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Ivelin Braikov написа:Май наистина трябваше да го покрием с нещо да не се вижда на снимките...
Пултчето определено бе най-слабото звено, но като че ли не ни попречи да се шокираме както никога досега. Аз лично още не мога да се съвзема. А следващия път се надявам ще е готово ламповото RIAA на Боби, и тогава не мога да си представя какво ще стане... Страх ме е!
Ще лазим тогава...няма да имаме избор
- Evelina Milusheva
- BG Audio Team™
- Обратна връзка: