По-скоро да се избере коя допада на най-много хора ... да направим групов проект и разликата да е само размерите на тенискитеINTEGRAL написа:Аз съм "ЗА"... Предлагам да се направят мостри със :само текст, текст и картинка,версия на английски, няколко вида шрифт и няколко картинки, за да може всеки да си избере коя най-много му допада.
Съгласни..?
Лято е - Направа на форумни Тениски
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
- Toni Nikolov
- има известен опит

- Обратна връзка:
SylisНа мен това като идея ми допада,примерно да е на гърба и един надпис www.bgaudio.org отпред
Nanko Rusev ... да така ще е най-добре.
Робът се бори за свобода, а свободния за съвършенство! www.bgaudio.org
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Аз викам да вкараме "шаренийки" като широката лента по-нагоре... ама трябва да се нарисува
или да се ползва тази
Пък не е голям проблем след като се уточни крайния вариант да се направи "vXXa" за BGAudio Team да им се добави този надпис.
Иначе моята идея е Картинка/Лого + Лозунг отзад, надпис отпред в ляво и url по ръкав(ите)
Пък не е голям проблем след като се уточни крайния вариант да се направи "vXXa" за BGAudio Team да им се добави този надпис.
Иначе моята идея е Картинка/Лого + Лозунг отзад, надпис отпред в ляво и url по ръкав(ите)
-
Lyubo Yanev
- трупа сериозен опит

- Обратна връзка:
-
wassilzaza
- има известен опит

- Обратна връзка:
Идеята е супер, аз съм си поръчвал два пъти тениска от www.teniski.be без никакви проблеми пристига за 4-5 работни дни. Mогат да се слагат снимки, надписи..., за повече инфо разгледайте сайта. 
The real Sound is Horn Subwoofer !!!
-
Ivan Mitev
- има опит

- Обратна връзка:
Мога да направя логото и надписите стига да се стигне до някъкъв вариант. Или пък общо да се направят 5-6 варианта и след обсъждане да се избере един. Тениските мога да поръчам от http://www.proart-bg.com с 20% отстъпка от цената, а освен това може и да се спести ДДС-то. Едно време съм им правил сайта и от много години работя с тях и няма да има проблеми с размери, цветове и т.н.
-
a_panov
въй въй въй точка бгаудио точка оргStefan Stefanov написа:ОК, какво да пише?
"даблю даблю даблю точка бгаудио точка орг" ли?
Дайте да бъде с надписи на български. Нещо от рода на:
Широка лента и лампи
www.bgaudio.org
А може и с някаква картинка.
2 или три броя, размер L ще взема аз.
-
Tisho
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Проверих как стои въпроса с печата. 
Работят по две технологии. Едната е с ситопечат, а другата по някаква си там технология за директно нанасяне(така ми го обесниха) като втората технология позволява пълноцветен печат.
Наемат се и да осигурят тениските. Казаха че ако осигуряват тениските то те ще са българско производство, най вероятно от някоя фабрика из Габрово.
За да може да дадат цени е хубаво да уточним какво ще представлява това което се печата, и бройките.
Работят по две технологии. Едната е с ситопечат, а другата по някаква си там технология за директно нанасяне(така ми го обесниха) като втората технология позволява пълноцветен печат.
Наемат се и да осигурят тениските. Казаха че ако осигуряват тениските то те ще са българско производство, най вероятно от някоя фабрика из Габрово.
За да може да дадат цени е хубаво да уточним какво ще представлява това което се печата, и бройките.
- Angel Dimitrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Simonov
- има известен опит

Според мен, прекалено много надписи и емблеми не е хубава работа. Нека не превръщаме добрата идея в кичозна шарения. Съвремените рекламни тенденции клонят към простота на изразните средства т.е. с малко да се казва и показва много 
Едит:
Ангеле това според мен е изстрел в 10-ката
Само е добре да се реши дали да е bgaudio или bgaudio.org надписа.
Едит:
Ангеле това според мен е изстрел в 10-ката
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Аз пък съм твърдо против грозен (по мое мнение) 3д рендъринг
Една хубава снимка или графично изобразяване на широка лента (като това което предложих на първа страница ) + надписа BGAudio.org и може би малък слоган е доста по-добре.
Предлагам се като човек който може да направи снимката във Варна и региона
, стига да има някой с говорител с достатъчно ясни черти
че моите 126 не вървят 
П.П като ще е рупор, да е истински - снимка
Изразявам собтствено субективно мнение
Една хубава снимка или графично изобразяване на широка лента (като това което предложих на първа страница ) + надписа BGAudio.org и може би малък слоган е доста по-добре.
Предлагам се като човек който може да направи снимката във Варна и региона
П.П като ще е рупор, да е истински - снимка
Изразявам собтствено субективно мнение
-
Ivan Mitev
- има опит

- Обратна връзка:
Проекта за Ангел е много добър, но може да изглежда така на хартия или монитор. Смятайте, че тези плавни преливки никак няма да излязат така на тениската. Ще се получи постеризация и преходите няма да са така плавни ами леко на ивици. Още повече тези светли цветове на рупора в/у черна тениска. Задължително ще трябва допълнителна бяла подложка и пак цветовете няма да са чисти.
По добре се ориентирайте към нещо стилизирано и по възможност - векторно !
Това е мое мнение рабира се
По добре се ориентирайте към нещо стилизирано и по възможност - векторно !
Може да се снима фостекса и след това да се трасират контурите. Векторно ще излезе много по добре.Nanko Rusev написа: Една хубава снимка или графично изобразяване на широка лента (като това което предложих на първа страница ) + надписа BGAudio.org и може би малък слоган е доста по-добре.
Това е мое мнение рабира се