TL или Хорни в Благоевград?
TL или Хорни в Благоевград?
Искам да ги чуя най-после тия неща. До други градове нямам време да се отбия. От доста време все чета и цъкам с език на думите на съфорумците, но никога не съм чувал с ушите си нещо такова. Ако някой може да ми отдели 5-10 мин. ще съм му благодарен. 

-
- има известен опит
- Обратна връзка:
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: TL или Хорни в Благоевград?
[quote:f1e6b367e7="Riptor"]Искам да ги чуя най-после тия неща. До други градове нямам време да се отбия. От доста време все чета и цъкам с език на думите на съфорумците, но никога не съм чувал с ушите си нещо такова. Ако някой може да ми отдели 5-10 мин. ще съм му благодарен.
[/quote:f1e6b367e7]
Защо не напишеш поне от къде си?

Защо не напишеш поне от къде си?
Re: TL или Хорни в Благоевград?
Ами като гледам само Stoqn e от Благоевград.. Е вече сме 2-ма..3aropka написа:Защо не напишеш поне от къде си?Riptor написа:Искам да ги чуя най-после тия неща. До други градове нямам време да се отбия. От доста време все чета и цъкам с език на думите на съфорумците, но никога не съм чувал с ушите си нещо такова. Ако някой може да ми отдели 5-10 мин. ще съм му благодарен.

Stoqn - просто реших че си забравил, едва ли това ти е основна грижа.. Но щом четеш това, явно искаш да доизкусуриш нещата

А и като се случи да успея да намеря време за музика и си чуя смешните тонколони със пищящи средни и силен среден бас и слаби високи и нищо което да те развълнува...
- Stoqn
- има опит
- Обратна връзка:
Ако някой ти каже, че не е минал по същия път значи те е излъгал.А и като се случи да успея да намеря време за музика и си чуя смешните тонколони със пищящи средни и силен среден бас и слаби високи и нищо което да те развълнува...
Нали затова е форума да вървим постепенно към върха.

Трудните неща правим веднага, а невъзможните малко по-късно.