Правила за поведение във форума
- Bobby
- има известен опит

- Обратна връзка:
Незнам за вас,но според мен форумът започна да се превръща в нещо като форум за оправяне на лични взаимоотношения,правила и разни други такива.В крайна сметка това не е "Море от любов" по БТВ.Струва ми се,че се отдалечаваме от основното предназначение на BGAUDIO.Ако някой пише глупости не му отговаряите и той сам ще се откаже.
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
За съжаление не си изкарвам заплатата като работя в сайта на бгаудио и повечето ми време е заето от други неща. Тук изразходвам част от свободното си време.
Поне за мен е невъзможно да обяснявам и повтарям непрекъснато едни и същи неще на всеки новак, който не спазва правилата. Особено сега, когато новите потребители се увеличават лавинообразно.
Затова директно трия. Все пак накрая се усещат.
Съгласете се, че е нормално като попадне човек някъде, първо да се огледа къде е и да се ориентира за правилата и начинът на работа на съответното място.
Поне за мен е невъзможно да обяснявам и повтарям непрекъснато едни и същи неще на всеки новак, който не спазва правилата. Особено сега, когато новите потребители се увеличават лавинообразно.
Затова директно трия. Все пак накрая се усещат.
Съгласете се, че е нормално като попадне човек някъде, първо да се огледа къде е и да се ориентира за правилата и начинът на работа на съответното място.
- moni
- чете и пита

- Обратна връзка:
Мисля че много ефикасно би било ако се въведе просто ограничение новорегистрираните да имат право да пишат във форума не по рано от 30 дни след регистрацията си. По този начин много "първосигнални" въпроси няма да бъдат зададени. Разбира се и някакво ограничение което да игнорира регистрации които не са активни през този период.3aropka написа:Съгласете се, че е нормално като попадне човек някъде, първо да се огледа къде е и да се ориентира за правилата и начинът на работа на съответното място.
- Borislav Stankov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
От доста време се работи върху идеята за манифест на БГАУДИО. Според мене вече е време да се направи нещо по въпроса и да се публикува. Ще говоря с когото трябва. 
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!
- bis
- има опит

- Обратна връзка:
Когато за първи път попаднах във този форум си мислех, че разбирам доста от материята и ще мога да давам "компетентно" мнение. За съжаление много бързо осъзнах, че въпреки над 20 годишният си "стаж" в звукотехниката (предимно в раздела 1KW
), съм далеч от нивото на много от постващите тук. Не ме е срам да си го призная. Затова вече предпочитам предимно да чета написаното от по-знаещите от мен. Понякога и аз се изнервям от елементарни или неграмотно зададени, особено написани въпроси или мнения (чудя се само как издържат модераторите или по-компетентните). Във тази връзка одобрявам триенето на безмислени, глупави или груби постове. Дори смятам, че е полезно за нивото на форума. Всички, които присъстват писмено тук, трябва да имат самоусещане за такт и компетентност, за да може да има наистина стойностни мнения. Това несъмнено ще превърне най-добрият аудио БГ форум в още по-добър. 
- Dimitar Chakarov
- трупа сериозен опит

- Обратна връзка: