ЖЕНИ
-
Nikolay_Hristov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Zlatan Kitanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: ЖЕНИ
Това не е много мило. Да се прави такова разделение. След един такъв пост доста жени биха се замислили, дали да пишат в сайт, в който се подхожда с предубеждение към тях.haverr написа:Хора абе в този форум жени няма ли? Исками се да видя нещо умно написано от ЖЕНА
Пък и по ник е трудно веднага да разбереш кой какъв е.
-
gps
Има много вицове за блондинки.Обаче приятелката ми която си е естествено руса изкара 4,60(един от най-високите резултати) на теста за интелигентност в Бургаския колеж по туризъм.С което опроверга всички вицове.Срещал съм изключително ерудирани в областа на електрониката представителки на нежния пол-все пак в МЕИ Варна не учиха само мъже
!
- Cvetomir
- има опит

- Обратна връзка:
Според мен цвета на косата е без значение. Има жени които са на принципа "роди ме мамо тъпа аз сама ще се изруся". А лично не познавам тъпи блондинки , абе има една ама тя е перхидролка
. Аре пак започнахме с глупостите . Впрочем моят нов идол е FREESTATE ако сама ги е правила тези колони направо гаджето и е щастливец , искам и аз такава жена до себеси, защото все попадам на такива дето мрънкат че поялника ми е по-близък от тях ..... няма да ви занимавам с личните си проблеми.
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Вицовете за блондинките са тръгнали от възрусите розовобузи представителки на англосаксонската раса. Особено преселилите се в Обетованата Земя. Не бива да пропускаме обаче факта, че и представителите на другия пол там не се отличават с особен интелект.
В нашата страна естествената блондинка е рядко явление, така, че въпросните плоски импортни вицове просто нямат почва. В началото при превода вместо "блондинка" се слагаше "мутра" и донякъде звучеше правдоподобно...
В нашата страна естествената блондинка е рядко явление, така, че въпросните плоски импортни вицове просто нямат почва. В началото при превода вместо "блондинка" се слагаше "мутра" и донякъде звучеше правдоподобно...
-
Teodora Todorova
С риск да те разочаровам ще споделя, че не съм правила колоните, но пък не ревнувам от поялници...haverr написа: Впрочем моят нов идол е FREESTATE ако сама ги е правила тези колони направо гаджето и е щастливец , искам и аз такава жена до себеси, защото все попадам на такива дето мрънкат че поялника ми е по-близък от тях ..... няма да ви занимавам с личните си проблеми.
И спокойно: има и други жени като мен, просто не пишат по форумите.
- DJ69
- има известен опит

- Обратна връзка:
То няма нищо лошо да има жени!Според мен има доста представители на нежния пол който са мноооооого на пред в дадени области на електрониката ,ПЦ тата & т.н.
Аз познавам няколко момичета който са ми помагали в някой от тия сфери!
Последно промяна от DJ69 на Пон Ное 21, 2005 7:37 pm, променено общо 1 път.
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Старшина-хайфист
-
Teodor Ainadjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка: