Материал 25мм, Ширина 600мм. Уста:4800 см^2, Гърло:450 см^2, Камера:~32.5л., Дължина:~195см. Цел: Максимална ефективност в обхвата около и над 50хз.

wassilzaza написа:Цел: Максимална ефективност в обхвата около и над 50хз.

Teodor Gugulanoff написа:И защо да няма смисъл, бихте ли пояснили по-подробно ?Georgi_Ivanov написа:незнам,обаче аз мисля че няма смисъл от това........попрочети още малко теория поясни си неясните засега неща и пробвай пак.....има време за всичко, няма за къде да бързаш.Нито говорителът ще избяга,нито дървения материал

За вкъщи ми трябва и може би наистина е по добре за цел да имам долна честота можеби около 30хз. Направих някой промени в големината на устата, дължината на контура, камерата... остава да измисля максимално компактен вариант на нагъването на рупора, което не е лесно.Marian Lozev написа:Teodor Gugulanoff написа:И защо да няма смисъл, бихте ли пояснили по-подробно ?Georgi_Ivanov написа:незнам,обаче аз мисля че няма смисъл от това........попрочети още малко теория поясни си неясните засега неща и пробвай пак.....има време за всичко, няма за къде да бързаш.Нито говорителът ще избяга,нито дървения материал
Ми защото се е насочил към честота която не си струва направата на хорн суб ..... и то за у дома така поне мисля аз като притежател на хорн суб в случея може би ще сподели и моя френд Ivelin Braikov
той също слуша с хорн суб .
А може wassilzaza да му трябва за външно озвучаване или ....... да сподели.

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта