Има ли вносител на Fostex speakers в България
Peerless
Ако искаш виж продуктите на Peerless, подобни са и също не са лоши!
http://pas-bg.com/
P.S. Имат и каталози, можеш да видиш и цените!

P.S. Имат и каталози, можеш да видиш и цените!
- Marian Lozev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
колега какво общо има шарк арт с Fostex ха .......
далаверата е ЕТЕР 6
далаверата е ЕТЕР 6
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: Pas
Аз съм комуникирал директно с производителя, но отговорът е "имате си дистрибутор - обърнете се към него".naimov написа: Има ли някакъв начин да се съберем 10 или повече мераклии и да навием К.Д. да направи внос .
С Bojo отдавна се каним да направим внос от madisound, но къде ги тези 10 мераклии? Ако искате, може да отворя нова тема и ако наистина се съберат - ще направим поръчка.
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Надявам се тези 10 мераклии да взимат по 2 говорителя понеRutcho написа:Аз съм комуникирал директно с производителя, но отговорът е "имате си дистрибутор - обърнете се към него".naimov написа: Има ли някакъв начин да се съберем 10 или повече мераклии и да навием К.Д. да направи внос .
С Bojo отдавна се каним да направим внос от madisound, но къде ги тези 10 мераклии? Ако искате, може да отворя нова тема и ако наистина се съберат - ще направим поръчка.

Ако се събере поръчка за 20 говорителя, цените без ВИЕ да организирате (за да не се занимавате) са:
Цитирам части от разговора ми с ШаркАрт. Юли месец. И тогава някои приказваха за тях същото каквото и сега. На мен пък си ми казаха цени и кое как ставаЦени :
FE103e - 76лв.
FE206e - 177лв
FE127e - 90лв.
FE126e - 112лв
Срок на доставка : 1 месец от датата на заявката
Капариране при оформяне на заявката - 50 % от сумата

Цените мисля че са доста доволни, имайки предвид че сме в Европа и още повече в такъв ГОЛЯМ ПАЗАР

- Simonov
- има известен опит
Пак зачекваме много болна тема
Тия SharkArt са си типично българска тесногръда оргфанизация. Продават профи техника за хиляди $$$$ пък не щат да инвестират 2000лв за доставка на най-обикновени говорители.
В Европа ще ходим
Ще я задминем Европа-та с такива фирми като тая
Ако вкарат 50бр FE-206E ще се изкупят като топъл хляб.
Айде със здраве, че пак си развалих почивния ден

Тия SharkArt са си типично българска тесногръда оргфанизация. Продават профи техника за хиляди $$$$ пък не щат да инвестират 2000лв за доставка на най-обикновени говорители.
В Европа ще ходим

Ще я задминем Европа-та с такива фирми като тая

Ако вкарат 50бр FE-206E ще се изкупят като топъл хляб.
Айде със здраве, че пак си развалих почивния ден

- AlexKame
- трупа сериозен опит
- Обратна връзка:
Ако можеш да дадеш някаква цена и ти на говорителите кое колко ще излезе ще е чудесно. Смятам, че за 20 говорителя ще се насъберем мераклииRutcho написа:С Bojo отдавна се каним да направим внос от madisound, но къде ги тези 10 мераклии? Ако искате, може да отворя нова тема и ако наистина се съберат - ще направим поръчка.naimov написа: Има ли някакъв начин да се съберем 10 или повече мераклии и да навием К.Д. да направи внос .

- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Още в понеделник ще им звънна да ми обяснят и на мен "кое как става" и ще публикувам тук резултата.Crossblade написа: Цитирам части от разговора ми с ШаркАрт. Юли месец. И тогава някои приказваха за тях същото каквото и сега. На мен пък си ми казаха цени и кое как става![]()
Цените мисля че са доста доволни, имайки предвид че сме в Европа и още повече в такъв ГОЛЯМ ПАЗАР
Ами цената е обявената в madisound + 11%мито +20%ДДС + транспорта, който зависи от големината на поръчката. Нашата печалба ще е отстъпката, ако дадат такава. Ако не дадат, ще има някаква разумна надценка за труда все пак.AlexKame написа: Ако можеш да дадеш някаква цена и ти на говорителите кое колко ще излезе ще е чудесно. Смятам, че за 20 говорителя ще се насъберем мераклии
Да не забравяме, че madisound предлагат и говорителите на още 24 производителя.
- gitsov1
- има известен опит
- Обратна връзка:
Мисля че темата е за Фостекс и не е необходимо някой да ми казва кое е на( далавера) ИЗГОДНО казано на БЪЛГАРСКИ. А иначе и аз съм за групова поръчка , направете отделна тема и дайте цени.
Е много се дразня от безмислени мнения и от чуждици с жаргонен уклон.
Модераторите моля вземете мерки все пак всички сме потърпевши .
Е много се дразня от безмислени мнения и от чуждици с жаргонен уклон.
Модераторите моля вземете мерки все пак всички сме потърпевши .
- K.Konstantinov
- има опит
- Обратна връзка:
Вижда се, че нуждата е всеобща.Ясно е, че трябва ЛИДЕР на начинанието.Не само че в България няма Фостекс, няма и в Испания.Решението на " проблема" е наистина групова поръчка.Аз се присъединявам с поръчка на два.А относно това за цената + 11%мито +20%ДДС + транспорта.Е разбира се, че цената ще е по-интересна от тази на дистрибутора.За да се реализира начинанието, ще е хубаво да се популяризира и в последсвтие да се съберат парите на едно място и се направи поръчката.При успех, ще се се повтори и т.н.И не само за Фостекс...за всичко полезно у нужно за проектите което отсъства от пазара.
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Пускам го като нова тема тук:
http://www.bgaudio.org/modules.php?name ... pic&t=5017
http://www.bgaudio.org/modules.php?name ... pic&t=5017