Моите впечатления от хорните (и не само) на Иван Рачев

Съобщение
Автор
Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Слушане!

#1 Мнение от Kiril Kirilov »

Заповядай разбира се!
Има много за слушане!
Радвам се, че видя за какво говорим :partyman:

Yoan Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#2 Мнение от Yoan Petrov »

mitkostoimenov написа:Като говорите за такова качество искам да попитам,тоонколоните с пасивни филтри ли са или е с кросоверна система.
Няма филтри :)

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#3 Мнение от Stefan Stefanov »

[quote:1f1f91f3c1="mitkostoimenov"]Като говорите за такова качество искам да попитам,тоонколоните с пасивни филтри ли са или е с кросоверна система.[/quote:1f1f91f3c1]
А някои питат "защо съм бисерна мида?" :wink:

Аватар
sparky
има опит
има опит
Обратна връзка:

#5 Мнение от sparky »

[smilie=to funny.gif] :mrgreen: :weedman: :js
Знам че нищо не знам, но някои и толкова не знаят.

Desislav

#7 Мнение от Desislav »

ехх момчета бъдете благодарни че сте слушали такова чудо.зещото някои хора само си мечтаят.
Поздрави !!
И продължаваите в същия дух само така ;)

Аватар
Angel Dimitrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#8 Мнение от Angel Dimitrov »

Още една душа в рая ! :lol:

Аватар
toroid
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#9 Мнение от toroid »

yamikto написа:В тази връзка ще кажа, че аз също имах удоволствието да слушам тези произведения на (аудио) изкуството и без да правя излишни четки (те нямат нужда от това) единствената дума, с която мога да ги охарактеризирам е, че Етерите имат триизмерен звук, имат пространствено звучене, което те грабва от първия миг когато ги чуеш. Аз си носех оригинален диск на "Kenny G" и в пасажи, които съм слушал много пъти открих нови неща, сякаш ги чувам за пръв път, като например как си поема въздух преди да продължи, но тъй-като не съм писател, а инженер ще спра до тук (може би някой с по добри литературни наклонности може да го направи по-добре от мен). Сериозно съм запален по идеята да се сдобия с чифт ЕТЕР 5 ( най-малко) и сега работя по въпроса.

Вьобще не се мьчи да правиш описания на нещо,което не подлежи на такива :wink: Просто това си е явление и не е възможно страничен човек да придобие реална представа за чудния райски звук,който Етерите възпроизвеждат от някакво си описание дори да е и най-поетичното!За това,който не е гостувал на Иво сякаш никога не е слушал музика извън концертната зала!!

Rumen Zografov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#10 Мнение от Rumen Zografov »

Ether има необикновеното свойство да променя драматично живота на хората.А съчетан с живата енергия на еднотактовия "лампион" дори да ги прави по-добри :wink:
Както каза Пламен,това е явление в аудиото.Аз бих го "ъпгрейднал" до АБСОЛЮТЕН ФЕНОМЕН!!!

Респект^100 :!:
Изображение

dolly

#11 Мнение от dolly »

А какви бяха плейърът и усилвателят , с които слушахте ?

Аватар
toroid
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#12 Мнение от toroid »

Слушали сме с какви ли не плеъри.С по-простички,оригиналнии разбира се с ъпгрейдвани, модвани и полу преправяни.Резултатът е убийствен-и най-малките разлики,несъвършенства и подробности веднага се усещат и не могат да ти убегнат/освен ако не си 110% с увреден слух/и е изключено да не прецениш кое свири,кое не и каква е разликата м/у различни качества на подаващата сигнал апаратура!Но ако се абстрахираш малко от абсолютните подробности то всеки плеър "прекарна"през тази система на края,на която стои великия Етер,ще разбереш същноста му и и сктинските качества и дори да е абсолютна "пръчка" пак ще ти хареса как свири!Не мисли,че при Иво се слуша само с върхови модели хай-ендски плеъри!Всички,които съм чул там са звучали прекрасно /е,ако е пуснат само един в момента,не говориме за няколко едновременно и да се прави сравнение помежду им/!Между другото Етери съм слушал и с източник на звук-РС /при Фристейт/и пак звученето им беше брилянтно!!!Те пресъздават абсолютно пълноценна звукова картина независимо от какъв първоначален източник се подава сигнала към усилвателя!!!Усилвателят-естествено лампов DIY!

stereofonix

#13 Мнение от stereofonix »

Жалко за нас който сме от провинцията ... само може да цъкаме с език и да си викаме ... кога ли ще доиде деня когато и аз бих чул подобен звук ... а кога ли ще доиде мига когато ще мога всеки един момент когато си пожелая да се наслаждавам на такъв звук :!:

SPL+

#15 Мнение от SPL+ »

Приема и "провинциалисти",спокойно може като идваш насам да го посетиш!

Публикувай отговор

Обратно към “Хорни и ТЛ”