Въпрос?за външния вид
- acceduzzo
- има известен опит

- Обратна връзка:
Въпрос?за външния вид
Преди месец и нещо реализирах един ТЛ проект с W130S на visaton и SC10N.От страх относно здравината на конструкцията не рискувах да ги сглобя само с лепило (сега осузнавам че опасенията са ми били напразни
но вече е късно) а използвах винтове.Та въпросут ми е по кои начин е най-добре да бъдат скрити?

-
HI-FI
Наистина за този малък драйвер опасенията ти относно здравината са били напразни
Аз моите винтове ги скривам с кръгли лепенки, които ги изрязвам от самозалепващо се фолио с подходящия цвят, но мисля че се продават и готови такива ...
Поздрави за проекта
П. П.
Поздрави за проекта
П. П.
Аз пък изобщо не забелязах, че това е аватарът, а си помислих, че е снимката на проектаZmej написа:Ще те помоля само да си намалиш аватара, че ми заема 2/3 площ на монитора...
Последно промяна от HI-FI на Вто Мар 21, 2006 11:18 am, променено общо 1 път.
- velinski
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
капачките се предлагат в доста цветове - виж в Praktiker например
но са направени за стандартен диаметър фрезенк - ако твоите си ги пробивал на око може и да не станат, но пробвай
но са направени за стандартен диаметър фрезенк - ако твоите си ги пробивал на око може и да не станат, но пробвай
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
- toroid
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
И така са си едобре,профи изглежда и и отива на колоната!Както и другите апаратури са с винтове от страни така и колоните сякаш са умишлено направени с такъв дизайн.Харесват ми!Само леко оцвети дупките да не белеят и толкоз.Каквото и да правиш ще е като кърпено и по-грозно.Вече си я оплескал но нали не пречи на звука и няма да ги продаваш.........карай така,няма страшно!Ако толкова те дразни ще трябва да ги "преоблечеш"с друг фурнир или фолио като преди това запълниш дупките и ги заравниш добре.
Последно промяна от toroid на Вто Мар 21, 2006 12:56 pm, променено общо 1 път.