Дължината на линията е 29". Иместване - 4,5" S0=2Sd, S=0.69Sd
В много проекти съм виждал, че разтоянията на "завоя" са еднакви, затова просто взаимствам...mirilaj написа:Малко педантично включване от моя страна, но логично е разстоянията да намаляват към изхода, а не да са еднакви както при теб - 39.
Успех!
Към FRS8M ли си се ориентирал?3aropka написа:По въпроса за колонките за компютър и аз имам направен макет, който го слушам в момента, скоро ще има и повече информация.
Имам снимки, но са много грозни и не са за пред хора
Мисля ча разликата е доста малка, но неми пречи да установя опитно при изготвянето на тестовата кутияmirilaj написа:Ако трябва да сме педантични докрай: 40,4; 39; 37,6 в mm, но в този случай е все тая![]()
Просто, смяташ стесняването на линията на единица дължина и после го отчиташ според средната обиколка на сгъвката.
Естествено, че не ме кефи, ама AutoCAD 2004 няма възможност да налага текстури на дърво (поне аз не знам как става) и за това избрах този цвятposeydon написа:Simonov един въпрос имам, а именно кафявия цвят толкова ли те кефи, че си решил да съсипеш красивите колонки с това да не казвам какво. Иначе идеята ти е добра, но можеш да помислиш за друг цвят, за по-красив вид на колонката...
За съжеление нямям кой знае каква теоритична подготовка по въпроса за двата говорителя и затова не съм се замислял. По - точно не ми е ясно как се процедира с офсетаgps написа:Нали съм един подстрекател (в добрия смисъл на думата )-гледам че над драйверчето има място за още едно.......с увеличение на площите разбира се!Бюджета няма да нарастне много с още два фрс-а а и кутиите няма да станат кой знае колко по-големи.....
Незнам за 3D-то ама AutoCAD'04 очевидно е доста "дървен" що се отнася до текстуриране на 2D обекти и общо взето прави каквото си искаmirilaj написа:На Аутокада има хубави дръвета. Правиш layer от меню format и му задаваш текстура от View-render-materials library.
Айде, скоро да покажеш и 3Д.
Всичко това е малко оффтопик, ама карай. Виж си "Render options" дали са ти активни. Tools>Options>System>Properties. Като ги активираш, Format>Render>Materials lybrary> <-import(дръвце).Simonov написа: Незнам за 3D-то ама AutoCAD'04 очевидно е доста "дървен" що се отнася до текстуриране на 2D обекти и общо взето прави каквото си иска![]()
![]()
![]()
Айде по добре 3D-то да е направо от дърво![]()
Така или иначе стана ясно какви ще са размерите.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта