Сега свири с някакъв скапан китайски говорител, но проекта съм го замислил да бъде с TangBand W4-657D, и тогава ще имам реални впечатления от звука

Ако все още gain-ват experience със скоростта на охлюв в дисциплината "спринт 200 метра", то може би след около 500-600 години ше успеят да постигнат добър звукThe Sonido was brought to life in 1993 in Budapest in cooperation with a commercial partner.The founders gained experience...
Какъв по-точно?Anaboli написа:Здрасти, мисля че тук http://www.steadygroup.com/ има такъв говорител и не е много скъп, така че може да си го позволишПровери
Тази хорна за W4-657D на TangBand ли е проектирана според теб?Anaboli написа:На въпроса "Какъв по-точно?" Отговарям: W4-657D на TangBand
а на другия въпрос "Кръгъл?"-ами ако погледнеш проекта не е направен за квадратенили за елипсовиден
, а за кръгъл. Така че да, говорителят е кръгъл. Поздравления за откритието
![]()
Приемам благодарността, ако е искрена.Anaboli написа:![]()
мерси че ме просветли
За съжаление, освен труд и желание, е необходимо да се избегне използването на фундаментално грешни концепции/решения, ако разбира се целта на конструктора е била постигането на добър звук. Както се казва, само с мерак и пари не става...Nikolay Savov написа:Милен влага много труд с желание ,а шом е налице то значи има условие за подобряване на резултатите.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта