astor написа:... и аз съм доста запален по ТЛ-а, искам да реализирам един проект за да вляза и аз в А-отбора (пък и нещо ухото ми се изнежи).
Добре дошли в отбора на зарибилите сеhaverr написа:Много съм се зарибил по ТЛ ...
Успех
astor написа:... и аз съм доста запален по ТЛ-а, искам да реализирам един проект за да вляза и аз в А-отбора (пък и нещо ухото ми се изнежи).
Добре дошли в отбора на зарибилите сеhaverr написа:Много съм се зарибил по ТЛ ...

Каня те да дойдеш и да чуеш ТЛ - дори можеш да сравниш два еднакви говорителя в ТЛ и басрефлекс (проект ТЛ Vifa MG18WK-01-08 ).haverr написа: Да наистина има доста хора на които им допада и деята , но единственото което май ни ентусиазира е написаното във форума . Много от нас не са чували тези чудеса.

Че какъв е проблема ако плоскотите му са с необходимата дебелина и размери ? Режеш каквото ти трябва и после си го сглобявашMrRogers написа:Това за гардероба дето ти е толкова смешно не го измислих ей така ами беше писано от разбиращи. Някой каза, че може без проблем да зе използва стар гардероб, но това беше преди доста време и понеже нз колко е удачно затова питам.

Възможно е да се окаже, че плоскостите са тип сандвич, с 4-5 см чамови разпорки през 7-8 см.. Тогава остава да се ползват само шперплатните 'гръб' и 'лице'; някои стари 'лица' са наистина много добри, хубав 4 мм бук-бук-бук шперплат фурнирован с орех; разбира се - яко шлайфане и нов лак.Crossblade написа:Че какъв е проблема ако плоскотите му са с необходимата дебелина и размери ? Режеш каквото ти трябва и после си го сглобявашMrRogers написа:Това за гардероба дето ти е толкова смешно не го измислих ей така ами беше писано от разбиращи. Някой каза, че може без проблем да зе използва стар гардероб, но това беше преди доста време и понеже нз колко е удачно затова питам.че сигурно и ще има не лош външен вид (с изключение на ръбовете...)

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта