TVM ARN188 в TL
- oceanman
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Резултатите са близо до оптимума...Само не забравяйте, че е почти невъзможно да натъпчете ватата с такава плътност...на практика ограничението е до 1....Гарантирам ти, че нищо няма да се получи накрая...Все пак трябва да има някакъв"канал" за звука...нямаме патентован от ПМС материал...а най-обикновена полиестрена вата...
- Cvetomir
- има опит
- Обратна връзка:
tl
и мен това ме притеснява.oceanman написа:Резултатите са близо до оптимума...Само не забравяйте, че е почти невъзможно да натъпчете ватата с такава плътност...на практика ограничението е до 1....Гарантирам ти, че нищо няма да се получи накрая...Все пак трябва да има някакъв"канал" за звука...нямаме патентован от ПМС материал...а най-обикновена полиестрена вата...
Може да си разочарован ако не успееш , но си обречен ако не опиташ.
- Cvetomir
- има опит
- Обратна връзка:
тл
Наистина не съм , но се уча с практика
. за това споделям и моля за поправки , не съм добре с английския и за това не разбирам всичко , което пише
нямам и практически опит , абе зле е положението , но се опитвам .

Re: тл
Ами за нещата, които си омотал (So, Sl)
има чертежи, и за да ги разбереш, не е необходимо да разбираш кой знае колко добре английски, нали ... 

За какво ти е "пробна кутия", нали аз и gps установихме, че и на практика и на теория оптимумът е един и същи ...haverr написа:Ако нямкой има пробна кутия за този говорител , бих го помолил за помощ тъй като нямам финансова възможност за такава.

- Cvetomir
- има опит
- Обратна връзка:
tl
на втора " страница " зададох въпрос оносно Sl;So;Sc . наистина ги омотвам от време на време съжалявам
, дайте да не разводняваме темата , ако някой има съвети към мен моля да ги прати на лични.

Поради разликата в реалните параметри на драйверите (спрямо фабричните) а и по други съображения може да се отиде на вариант So=2,3 Sl=Sd линия 170 см офсет 35 см.Значи дотук имаме два варианта!HI-FI написа:За какво ти е "пробна кутия", нали аз и gps установихме, че и на практика и на теория оптимумът е един и същи ...haverr написа:Ако нямкой има пробна кутия за този говорител , бих го помолил за помощ тъй като нямам финансова възможност за такава.